MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποιο είναι το ιδανικό ανοιξιάτικο look;

Navy, safari και LA pastels στη νέα συλλογή τής Gant

Ποιο είναι το ιδανικό ανοιξιάτικο look; - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η καλοκαιρινή συλλογή της Gant εμπνέεται από τρεις διαφορετικές θεματικές: μοντέρνο navy, safari και LA pastels, πάντα στο πνεύμα και το στυλ τής αμερικανικής Ανατολικής Ακτής, που είναι άλλωστε το «σήμα κατατεθέν» της, και με επιλογές που εκτείνονται από καθημερινά casual κομμάτια, μέχρι κλασικά σοφιστικέ looks.

 

Navy
Σε αυτή τη σειρά θα βρείτε ευκολοφόρετα κομμάτια που συνθέτουν ένα ιστιοπλοϊκό look. Πολλούς συνδυασμούς του λευκού, του κόκκινου, του κίτρινου και του μπλε, με την προσθήκη «ναυτικών» λεπτομερειών, όπως κορδόνια σαν καραβόσκοινα και navy κουμπιά.


Safari
Εκλεπτυσμένα υλικά και μια παλέτα με αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ χαρακτηρίζουν αυτή τη σειρά. Εδώ, κομμάτια-κλειδιά είναι το suede safari jacket, η τσάντα από δέρμα και καμβά, και ένα πολύ κομψό ριγέ φουλάρι.


LA pastels
Οι δημιουργίες του διάσημου καλλιτέχνη David Hockneyεμπνέουν μια σειρά από ρούχα στα παστέλ χρώματα του Λος ’ντζελες. Χρωματικοί πειραματισμοί, τολμηροί συνδυασμοί καρό, ριγέ και μπατίκ σχεδίων, καθώς και έντονες neon λεπτομέρειες φαντάζουν σαν τονωτική «ένεση» ενεργητικότητας και ζωντάνιας στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα του άνδρα.

Πέρα από τις εποχιακές δημιουργίες τής Gant, τα νέα σχέδια των σταθερών σειρών της, Rugger και Gant Collection, περιλαμβάνουν νεωτερικά στοιχεία: Στη μεν πρώτη τα πουκάμισα και τα παντελόνια γίνονται πιο στενά και τα υλικά είναι έτσι επεξεργασμένα ώστε να δημιουργούν ένα “used” look, θυμίζοντας την ενδυματολογική κουλτούρα των νεαρών ηθοποιών του Λος Αντζελες. Η δε δεύτερη αποκτά πολυτελείς προσανατολισμούς, με ανώτερης ποιότητας υλικά, προσεγμένες λεπτομέρειες και κομψές φόρμες, όπου το μποέμ στυλ συναντά την μετριοπαθή κομψότητα.

Αργυρώ Σταυρίδη

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b