MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Just “Perfect” από τα Marks & Spencer

Aνοιξιάτικη συλλογή και το πρώτο outlet της εταιρίας

Just “Perfect” από τα Marks & Spencer - Monopoli.gr
Monopoli Team

H επίτευξη του τέλειου στυλ δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Αυτή τη φιλοσοφία ασπάζεται η Marks & Spencer μέσα από τη σειρά ρούχων “Perfect”. H νέα συλλογή συγκεντρώνει τα βασικά κομμάτια της νέας σαιζόν για κομψούς και εύκολους ανοιξιάτικους συνδυασμούς.

Η αισθητική απλότητα των ρούχων τής σειράς κρύβει πολύ προσεκτικό σχεδιασμό. Είτε πρόκειται για ένα συγκεκριμένο σχέδιο ή χρώμα που παρουσιάστηκε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες, είτε πρόκειται για ένα κλασσικό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί για περισσότερες από μία σαιζόν, όλα τα ρούχα της συλλογής είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζονται εύκολα, δημιουργώντας άνετες και κομψές εμφανίσεις.

Κυρίαρχη τάση στη φετινή ανδρική συλλογή είναι το ασημί χρώμα. Η ιταλική μεταξωτή γραβάτα σε αυτή την απόχρωση προσφέρει την ανανέωση που κάθε άνδρας αναζητά για την γκαρνταρόμπα του.

Επίσης, στην κολεξιόν “Perfect” θα βρείτε ρούχα που μπορείτε να φορέσετε τόσο μαζί, όσο και ξεχωριστά: τα γνωστά βαμβακερά polo μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή με ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι από μέσα. Στις κλασικές «αξίες», η Marks & Spencer προτείνει τo τζάκετ “Collezione”, που συνδυάζει άψογα την ιταλική κομψότητα με την άριστη ποιότητα, προσδίδοντας στυλ που συμβαδίζει όλες τις τάσεις της μόδας.

Μαζί με τη νέα συλλογή “Perfect”, έχουμε και την άφιξη του Marks & Spencer Outlet. Πρόκειται για το πρώτο outlet εκπτωτικό κατάστημα της φόρμας στην Ελλάδα, και άνοιξε στην περιοχή της Αργυρούπολης, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 591. Το outlet κατάστημα των Marks & Spencer θα διαθέτει σε πολύ συμφέρουσες τιμές μεγάλη γκάμα ρούχων για άντρες, γυναίκες και παιδιά, καθώς και ποικιλία εσωρούχων σε έναν χώρο 658 τετραγωνικών μέτρων.

Αργυρώ Σταυρίδη

[iframe title=”YouTube video player” width=”640″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/VQR4h6mQyjQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b