MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Casio Exilim EX-FH20: Φωτογραφική-αστραπή

Μεγάλες δυνατότητες σε ελκυστική τιμή

Casio Exilim EX-FH20: Φωτογραφική-αστραπή - Monopoli.gr
Monopoli Team

Φέτος, η Casio έφερε επανάσταση στο κόσμο της φωτογραφίας με το μοντέλο της ExilimEX-F1, που με τη πρωτοποριακή του τεχνολογία προσφέρει τη δυνατότητα συνεχόμενης φωτογράφισης με την ανεπανάληπτη μέγιστη ταχύτητα των 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο! Βέβαια, τέτοιου είδους τεχνολογικές ανακαλύψεις πληρώνονται μάλλον ακριβά κι ίσως αυτός είναι κι ο λόγος που η Casio έριξε πρόσφατα στην αγορά ένα νέο μοντέλο, το EX-FH20, με παραπλήσιες δυνατότητες αλλά χαμηλότερη, και άρα ελκυστικότερη, τιμή.

Όπως είναι φυσικό, έχει γίνει κι η σχετική «έκπτωση» στα καρέ ανά δευτερόλεπτο (40 για την EX-FH20, αντί των 60 της EX-F1), αλλά δε παύει να είναι απίστευτο επίτευγμα όταν οι συνηθισμένες φωτογραφικές μηχανές έχουν ριπή 3-5 καρέ α/δ. Και στη λειτουργία βίντεο, οι επιδόσεις της είναι εντυπωσιακές, με 1000 καρέ α/δ –παρόλο που η ανάλυσή της σ’ αυτή τη ταχύτητα είναι εξαιρετικά χαμηλή, κι ο φωτισμός πρέπει να είναι πολύ καλός ώστε να βγει ικανοποιητικό το αποτέλεσμα.

Τα υπόλοιπα τεχνικά της χαρακτηριστικά είναι κι αυτά εντυπωσιακά: 20x οπτικό ζουμ και ευρυγώνιος φακός 26mm. Αισθητήρα 9.1 Megapixelτεχνολογίας CMOS, με σύστημα highspeedanti-shake. Δυνατότητα «pre-recordstillimages», που σας δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίζετε το θέμα σας 5 δευτερόλεπτα πριν ακόμα πατήσετε το κλείστρο.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, το «ατού» της EX-FH20 είναι αναμφίβολα η ταχύτητα, τόσο στη φωτογραφία, όσο και στο βίντεο. Αν είστε γονιός και θέλετε να βγάλετε την τέλεια φωτογραφία του παιδιού σας να κάνει λέι-απ στο σχολικό αγώνα μπάσκετ, ή φανατικός της Φόρμουλα 1 και καραδοκείτε να «πετύχετε» το αυτοκίνητο του αγαπημένου σας οδηγού τη στιγμή που περνά από μπροστά σας…μη ψάχνετε άλλο. Η Casio Exilim EX-FH20 είναι η φωτογραφική μηχανή για σας!

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b