MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To Ρολόι που έπιασε 15.000 ευρώ σε web δημοπρασία

Το Master Compressor Extreme W-Alarm της Jaeger-LeCoultre

To Ρολόι που έπιασε 15.000 ευρώ σε web δημοπρασία - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο γνωστός Οίκος υψηλής ωρολογοποιίας Jaeger-LeCoultre διοργάνωσε μια διεθνή διαδικτυακή δημοπρασία του πρωτότυπου μοντέλου Master Compressor Extreme W Alarm, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Ωρολογοποιίας, στη Γενεύη. Μέσα σε μια εβδομάδα, το συγκεκριμένο μοντέλο πωλήθηκε σε Γάλλο συλλέκτη για περισσότερα από 15.000 ευρώ.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς και τα έσοδα, τόσο από την πώληση του ρολογιού, όσο και από τις εγγραφές θα προσφερθούν στο Κέντρο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, με στόχο την προστασία του θαλάσσιου χώρου Tubbataha στις Φιλιππίνες, που συγκαταλέγεται στα 7 Νέα Θαύματα της Φύσης.

Η Jaeger-LeCoultre συνεργάζεται με το Κέντρο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, στο πλαίσιο ενός φιλόδοξου τριετούς προγράμματος που υποστηρίζει τη διατήρηση σημαντικών θαλάσσιων χώρων σε όλο τον κόσμο. Για τον ίδιο σκοπό, η Jaeger-LeCoultre, έχει ενώσει τις δυνάμεις της και με την International Herald Tribune για τη δημοσίευση πληροφοριών σχετικά με τους οκτώ θαλάσσιους χώρους που τελούν υπό την προστασία της UNESCO. Οι ενέργειες αυτές αποτελούν μέρος τηςπαγκόσμιας περιβαλλοντικής πολιτικής της Jaeger-LeCoultre που ονομάζεται «Making Time More Beautiful» και στοχεύει στην υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την αντιμετώπιση των απειλών του πλανήτη μας.

Το ρολόι Master Compressor Extreme W-Alarmπου συμβολίζει την ένωση των δυνάμεων της Jaeger-LeCoultre με την UNESCO και την International Herald Tribune, συνδέει δύο από τις εμβληματικές τεχνολογικές καινοτομίες του γνωστού Οίκου υψηλής ωρολογοποιίας: τη λειτουργία χρονογράφου, με την ταυτόχρονη ένδειξη ώρας σε 24 διαφορετικές πόλεις. Τρεις από τις πόλεις στο εξωτερικό καντράν έχουν αντικατασταθεί από 3 περιοχές φυσικής ομορφιάς, τη Scandola στη Γαλλία, τα Galapagos στο Εκουαντόρ και το Tubbataha στις Φιλιππίνες, που προστατεύεται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

[iframe title=”YouTube video player” width=”640″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/VQR4h6mQyjQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b