MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί του Quintessentially στο iPhone

Μια νέα εφαρμογή για exclusive ταξιδιωτικές πληροφορίες

Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί του Quintessentially στο iPhone - Monopoli.gr
Monopoli Team

Χάρη στη συνεργασία της iPhone με το Quintessentially, το διεθνούς φήμης lifestyle management group, γεννήθηκε ένα νέο πρωτοποριακό, χρήσιμο και άκρως διασκεδαστικό application. 

Πρόκειται για τα περίφημα Quintessentially City Guides που μέχρι σήμερα αποτελούσαν αποκλειστικό προνόμιο των μελών του Quintessentially και πλέον θα είναι διαθέσιμα στα εκατομμύρια χρηστών iPhone παγκοσμίως.

Αξιοποιώντας την αξεπέραστη εμπειρία και τοπική γνώση των 47 γραφείων του Quintessentially ανά τoν κόσμο, η μοναδική αυτή υπηρεσία θα προσφέρει πρόσβαση στις πιo αξιόπιστες πληροφορίες και συμβουλές για περισσότερους από 30 κορυφαίους προορισμούς του πλανήτη.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή clubs αυτή τη στιγμή στην Νέα Υόρκη, ποιο εστιατόριο του Χονγκ Κονγκ δρέπει αστέρια και τι θεωρείται μοδάτο στις δημοφιλέστερες πόλεις του κόσμου; Θα τα βρείτε όλα στην οθόνη του iPhone με άνετη πλοήγηση στο φιλικό και εύχρηστο μενού των Quintessetnially City Guides.

Σαν ένας καλά ενημερωμένος προσωπικός σας ξεναγός σε μια αφρόκρεμα επιλογών που ανανεώνονται συνεχώς οι Quintessentially City Guides θα σας επιτρέψουν να παίζετε τον κόσμο στα δάχτυλά σας όπου κι αν βρίσκεστε, ρίχνοντας απολαυστικές ματιές σε έναν κόσμο που (μόνο) ως μέλη του Quintessentially θα μπορέσετε να γευθείτε και μάλιστα με αποκλειστικά προνόμια.

Κατεβάστε και εσείς, εύκολα και δωρεάν από την ιστοσελίδας της Apple το Quintessentially City Guides application και ξεκινήστε το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής σας.

Για εσάς που διαθέτετε iPhone, κατεβάστε το Application δωρεάν κάνοντας κλικ στο link:DOWNLOADQuintessentiallyiPhoneCityGuide


Λίγα λόγια για το
Quintessentially
Το Quintessentially δημιουργήθηκε στο Λονδίνο το 2000 με σκοπό να προσφέρει στα μέλη του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε διεθνές επίπεδο. Στην Ελλάδα το Quintessentially εκπροσωπείται εδώ και δύο χρόνια από το Quintessentially Hellas.

Τα Μέλη του Quintessentially σε ολόκληρο τον κόσμο απολαμβάνουν μια σειρά από αποκλειστικά προνόμια προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να κάνουν τη διαφορά στη ζωή τους. Μια ομάδα έμπειρων συνεργατών είναι πάντα διαθέσιμη για κάθε ανάγκη και επιθυμία τους, από το να λύσουν πιεστικά πρακτικά προβλήματα όπως κρατήσεις σε εστιατόρια και ανεύρεση άμεσα διαθέσιμης νταντάς στη μέση της νύχτας, μέχρι συμβουλές για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες, ζητήματα lifestyle, μίσθωση ιδιωτικών σκαφών την τελευταία στιγμή, προτάσεις για θέατρο και βραδινές εξόδους και πολλά άλλα – παρέχοντας τίποτα λιγότερο από την πιο ενημερωμένη πληροφόρηση και προνομιακή πρόσβαση σε όλα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Με γραφεία σε 47 πόλεις παγκοσμίως και σχέδια για ακόμη περισσότερα σε ’μστερνταμ, Όκλαντ, Σικάγο, Κουάλα Λουμπούρ και Λουξεμβούργο μέσα στη χρονιά, το Quintessentially γρήγορα αναδείχθηκε σε ένα παγκόσμιο σύστημα υποστήριξης των μελών του, όπου κι αν αυτά βρίσκονται.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.quintessentially.com.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b