MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τραπεζικές συναλλαγές από το κινητό σας

Η Visa Europe παρουσιάζει καινοτόμες mobile εφαρμογές

Τραπεζικές συναλλαγές από το κινητό σας - Monopoli.gr
Monopoli Team

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Κινητής Τηλεφωνίας η Visa Europe παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στο χώρο των καρτών πληρωμών, μέσα από τη χρήση του κινητού τηλεφώνου. Μέσα από ρεαλιστικά παραδείγματα, οι εκπρόσωπο της εταιρίας εξήγησαν πως οι καινοτομίες της στο χώρο των πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινή ζωή των καταναλωτών, προσφέροντάς τους ταχύτητα, ευελιξία, ευκολία και ασφάλεια.

Mobile Visa payWave: Ασφαλείς πληρωμές στα σημεία πώλησης μέσω κινητού τηλεφώνου με την τεχνολογία Visa payWave ενσωματωμένη στη συσκευή του τηλεφώνου. Η Visa θα παρουσιάσει ανέπαφες πληρωμές τόσο μέσω της κάρτας SIM, όσο και βασισμένες στην τεχνολογία NFC (Near Field Communication).
 
Μεταφορά Χρημάτων μέσω Κινητού Τηλεφώνου (Mobile Money Transfer): Επίδειξη μεταφοράς χρημάτων από συσκευή σε συσκευή (handset to handset) ή από το internet προς συσκευή (online to handset).
 
Ειδοποίηση για συναλλαγές μέσω κινητού τηλεφώνου (Mobile Transaction Alerts): Ειδοποίηση για συναλλαγή με κάρτα μέσω κινητού τηλεφώνου σε πραγματικό χρόνο.
 
Προσφορές μέσω κινητού τηλεφώνου (Mobile offers): Στοχευμένες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια παραδίδονται απ’ ευθείας στη συσκευή κινητού τηλεφώνου και στη συνέχεια εξαργυρώνονται από εμπορικά καταστήματα.
 
‘Κινητός Έμπορος’ (Mobile Merchant): Πραγματοποίηση ανέπαφων συναλλαγών εν κινήσει. ‘Κινητοί έμποροι’ όπως για παράδειγμα εστιατόριο/πιτσαρία που διαθέτει υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης, μπορεί να δεχθεί πληρωμή με κάρτα Visa με τη βοήθεια εξελιγμένης συσκευής κινητής τηλεφωνίας, η οποία λειτουργεί ως συσκευή αποδοχής συναλλαγών (μέσω κινητού τηλεφώνου).
 
Έξυπνες Αφίσες’ (Smart Poster): Aφίσες σε συνεργασία με εμπόρους, οι οποίες παραπέμπουν, για παράδειγμα, στο πλησιέστερο καφέ με αποκλειστική προσφορά για αγορές μέσω τηλεφώνου «στα δύο προϊόντα το ένα δώρο».
 
Visa Mobile on Android: Τον Δεκέμβριο η Visa παρουσίασε στις Ηνωμένες Πολιτείες την πρώτη εμπορική υπηρεσία, η οποία συνδυάζει προσφορές μέσω κινητού τηλεφώνου, ειδοποιήσεις για συναλλαγές και υπηρεσία εντοπισμού (locator service). Η υπηρεσία Visa Mobile είναι διαθέσιμη σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας που υποστηρίζονται από την τεχνολογία Android, όπως για παράδειγμα τα T-Mobile G1™.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b