MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Bags για εξορμήσεις με στιλ

Οι τσάντες είναι ένα ανδρικό αξεσουάρ που, όπως και στις γυναίκες, πέρα από τη χρηστική του αξία, μπορεί να δώσει στιλ και φινέτσα στην εμφάνιση.  Ειδικά για business trips ή για ολιγοήμερες αποδράσεις αυτό που χρειάζεστε είναι μία τσάντα μέσης χωρητικότητας, αρκετά μεγάλη για να χωρά τα απολύτως απαραίτητα και αρκετά μικρή για να μεταφέρεται εύκολα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Weekend Bags για εξορμήσεις με στιλ - Monopoli.gr
Monopoli Team

Επιλέξαμε πέντε κομψές weekend bags από διεθνείς επώνυμους οίκους, για να έχετε μια ολοκληρωμένη καλόγουστη και προσεγμένη εμφάνιση.

Bric’ s: Το ιταλικής κατασκευής σακ βουαγιάζ σε ανοιχτόχρωμο καφέ δέρμα, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στα επαγγελματικά σας ταξίδια ή στα διήμερα ταξιδάκια αναψυχής! Έχει εξωτερικές και εσωτερικές θήκες με φερμουάρ, για να χωράει όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Louis Vuitton: Ο οίκος εμπνεύστηκε από το νησί της Νάξου και δημιούργησε την «Doctor Bag Naxos». Η φινετσάτη αυτή ταξιδιωτική τσάντα, που είναι κομμάτι της συλλογής για την άνοιξη/καλοκαίρι 2009, είναι σχεδιασμένη σε doctor bag style, από μαλακό γκρι δέρμα, με υφασμάτινη επένδυση και διπλό φερμουάρ. Η κλασική της γραμμή την καθιστά ιδανική για σύντομα επαγγελματικά ταξίδια.

Mullberry: Η κλασική μαύρη «Maxi Mabel» είναι μια ελαφριά και ευρύχωρη τσάντα από μαλακό δέρμα, με δύο εξωτερικές θήκες. Τα χερούλια της είναι αρκετά μεγάλα, ώστε η τσάντα να εφαρμόζει τέλεια και στον ώμο.

Ralph Lauren: Μια μεγάλη weekend bag που ταιριάζει απόλυτα στους λάτρεις του sportive στιλ. Αποτελείται από ανθεκτικό ύφασμα με δερμάτινες καφέ λεπτομέρειες, δύο χερούλια και ένα αφαιρούμενο δερμάτινο λουρί ώμου.

Prada: Μια τσάντα «πασπαρτού», καθώς ταιριάζει με όλα τα στιλ και είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση. Η τσάντα σε στιλ ταχυδρόμου του ιταλικού οίκου μόδας αποτελείται από μαύρο γυαλιστερό δέρμα και καφέ δερμάτινα λουριά στο μπροστινό μέρος.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b