MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κόκκινος Συναγερμός από τη Lacoste!

Το διάσημο brand λανσάρει τη συλλογή Red! Line

Κόκκινος Συναγερμός από τη Lacoste! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Στο fashion show για την άνοιξη/καλοκαίρι 2009, η Lacoste παρουσίασε μια νέα συλλογή ρούχων, που απευθύνεται σε νεαρούς άνδρες που θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής με το sporty-elegantlook τους!

Ο Creative Director της εταιρείας, Christophe Lemaire, επέλεξε δύο θεματικές για το λανσάρισμα της Red! Line: την Chelsea και τον Charing Cross. Η πρώτη σειρά αποτελείται από trendy δημιουργίες, με εφαρμοστές γραμμές, που θυμίζουν έντονα τη δεκαετία του ΄60. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο Christophe Lemaire για το στυλ της συγκεκριμένης σειράς: «Οι Modds συναντούν τη MaryQuant!».

Στη δεύτερη σειρά μπορείτε να βρείτε ρούχα με street golf διάθεση και funky χρωματισμούς, που θυμίζουν λίγο τη δεκαετία του ΄80. Τα ρούχα και των δύο σειρών χαρακτηρίζονται για την σταθερά απαράμιλλη ποιότητά τους και για τον κομψό σχεδιασμό τους.

Τα λεπτά κοψίματα είναι μάλλον ο κανόνας παρά η εξαίρεση σ’ αυτή την συλλογή. Ακόμα και το κλασικό ανδρικό μπλουζάκι polo έχει «ανανεωθεί», καθώς κυκλοφορεί πλέον με μικρότερο γιακά και με στενότερο άνοιγμα με δύο κουμπιά. Σε νέα εκδοχή εμφανίζονται, επίσης, τα λεπτά εφαρμοστά πουκάμισα, αλλά και το Mods «monkey jacket».

Τέλος, στα ρούχα της σειράς Red! Line θα δούμε το κροκοδειλάκι- σήμα κατατεθέν της εταιρείας, να αλλάζει θέση, καθώς θα ακολουθείται από το logo της Lacoste και ένα θαυμαστικό σε κόκκινο χρώμα.

Ολυμπία Σεϊντή

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b