MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Economy class με iPod & iPhone!

Στα νέα Airbus A330 της Singapore Airlines

Economy class με iPod & iPhone! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Τα νέα Airbus A330 της Singapore Airlines προσφέρουν τη δυνατότητα σύνδεσης συσκευών ipod και iphone στο σύστημα ψυχαγωγίας Krisworld και στην οικονομική θέση!

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι όλοι οι επιβάτες, ακόμη και οι επιβάτες που ταξιδεύουν στην Οικονομική Θέση, των πτήσεων που πραγματοποιούνται με τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη A330-300 θα έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης των συσκευών iPod και iPhone στο νέο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας KrisWorld.

Η Singapore Airlines γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρία διεθνώς που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στην Οικονομική Θέση. Η σύνδεση θα γίνεται μέσω του νέου πίνακα που βρίσκεται τοποθετημένος δίπλα στην ατομική οθόνη κάθε επιβάτη. Εκτός από τις θύρες σύνδεσης των συσκευών iPod και iPhone στον πίνακα υπάρχει επίσης μια θύρα USB.

Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούνε τη δική τους μουσική, να βλέπουν τις φωτογραφίες τους ή να διαβάζουν κείμενα σε μορφή PDF. Θα παρέχεται επίσης η δυνατότητα εισόδου εικόνας και ήχου (audio video) που θα επιτρέπει στους επιβάτες να συνδέουν τις προσωπικές συσκευές τους και να παρακολουθούν τα βίντεο τους μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας του αεροσκάφους.

Η δυνατότητα σύνδεσης συσκευών iPod και iPhone είναι σήμερα διαθέσιμη στα αεροσκάφη A340-500 της Singapore Airlines με διαμόρφωση Πρώτης Θέσης που εκτελούν τα δρομολόγια από Σιγκαπούρη προς το αεροδρόμιο Newark της Νέας Υόρκης και Σιγκαπούρη προς Λος ’ντζελες.

Στην Οικονομική Θέση των νέων αεροσκαφών Α330-300 θα υπάρχουν 255 καθίσματα σε διαμόρφωση 2-4-2. Θα χρησιμοποιηθούν τα καθίσματα νέας γενιάς για την Οικονομική Θέση της Singapore Airlines που χρησιμοποιούνται σήμερα στα αεροσκάφη B777-300ER και A380 της εταιρίας.

Τα νέα καθίσματα είναι εργονομικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν στους επιβάτες αξεπέραστο επίπεδο άνεσης με περισσότερους προσωπικούς χώρους και περισσότερο χώρο για τα πόδια.

Περισσότερα από Αγορές