MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
06
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
FREE AGENDA

Free City: 5 εκδηλώσεις για δωρεάν διασκέδαση την Πέμπτη 23 Ιουλίου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Μια indie μουσική βραδιά στο ΚΠΙΣΝ, προβολές αγαπημένων ταινιών, παραστάσεις: Όλα όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

«Βάλε Shuffle»: Το SNFCC Youth Council φέρνει στο ΚΠΙΣΝ μια indie μουσική βραδιά χωρίς «ταμπέλες»

Η τέταρτη «γενιά» του SNFCC Youth Council (Συμβούλιο Νέων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) είναι εδώ και την Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 20.00 διοργανώνει στον Πευκώνα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μια μουσική βραδιά, με τίτλο «Βάλε Shuffle», για όσες και όσους θέλουν να κινηθούν ανάμεσα σε διαφορετικούς ήχους και διαθέσεις. Δύο LIVE εμφανίσεις (Karakou, Rosadenia) και ένα DJ set (DEERISLND) δεν περιορίζονται σε ένα μόνο ύφος ή ρυθμό. Ήχοι που δεν θα συνυπήρχαν στο ίδιο playlist συναντιούνται στον ίδιο χώρο. Μέσα από αυτή την ιδέα της απρόσμενης ακρόασης και της μουσικής που σε βρίσκει χωρίς να την αναζητάς, γεννήθηκε το «Βάλε Shuffle».
Πέμπτη 23/07 στις 20:00
Πευκώνας, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Billy Elliot: Προβολή της ταινίας στην Αγία Παρασκευή

Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος 2026 – Cine Σχολείο «Θανάσης Βέγγος» επιστρέφει με προβολές ανοιχτές για όλες και όλους. Την Πέμπτη 23 Ιουλίου θα δούμε την δραματική κομεντί, βρετανικής παραγωγής του 2000 “Billy Elliot”, βασισμένη στη ζωή του διάσημου χορευτή. Σκηνοθεσία: Στίβεν Ντάλντρι.
Πέμπτη 23/07 στις 21:00
Cine Σχολείο «Θανάσης Βέγγος»,Αγία Παρασκευή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑλίκη Βουγιουκλάκη: Οι κινηματογραφικές στιγμές της “εθνικής σταρ” που άφησαν εποχή12.09.2018

Το Ωραιότερο Παραμύθι: Παράσταση στη Γλυφάδα

Το Ωραιότερο παραμύθι (βασισμένο στο Χειμωνιάτικο Παραμύθι του Ουίλιαμ Σαίξπηρ) έρχεται στο Φεστιβάλ Γλυφάδας για μικρούς και μεγάλους. Υπόθεση: Η ιστορία διαδραματίζεται αρχικά στη μυθική Σικελία όπου ο Βασιλιάς Λεόντιος φιλοξενεί στο παλάτι του τον παιδικό του φίλο Πολύξενο. ‘Όλα περνούν πολύ όμορφα έως ότου εμφανιστεί η κακιά ώρα. Τότε θα συμβεί κάτι που θα αλλάξει την ζωή των ηρώων του έργου αλλά και των παιδιών τους! Στο δεύτερο μέρος του έργου στη μακρινή Βοημία, πατρίδα του Πολύξενου, έρχεται η λύση…
Πέμπτη 23/07 στις 20:30
Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Θρίλερ, επανεκδόσεις και η “Κόλαση” του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν12.09.2018

Lagonisi MusicArt Festival 2026 στο Ανοιχτό Θέατρο Οδού Κύπρου

To διεθνές φεστιβάλ Lagonisi MusicArt Festival 2026 επιστρέφει δυναμικά για τέταρτη συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή δραστήριων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και μας υποδέχεται στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού στο Λαγονήσι, συνδυάζοντας τη μουσική, το σύγχρονο χορό και το λόγο. Η διοργάνωση περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα με αναφορές σε ένα ευρύ φάσμα της κλασικής μουσικής έως και τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα ενώ οι ιδιαίτερες μουσικές αφηγήσεις φέρνουν το κοινό σε επαφή με τα έργα και τους δημιουργούς τους. Το φεστιβάλ, που αποτελεί μία ξεχωριστή πολιτιστική πρόταση, προσφέρει μοναδικές ερμηνείες και μυσταγωγικές βραδιές με φόντο τον κόλπο του Σαρωνικού.
Πέμπτη 23/07 στις 21:00
Ανοιχτό Θέατρο της οδου Κύπρου, Λαγονήσι

Είμαι η Κούβα: Προβολή στην Νέα Ιωνία

Το καλοκαίρι είναι και πάλι εδώ και οι θερινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Ν. Ιωνίας «ΜΠΛΟΚΟ» επιστρέφουν για να μας χαρίσουν όμορφες βραδιές κάτω από τα αστέρια, με ταινίες που συγκινούν, προβληματίζουν και ανοίγουν δρόμους για σκέψη και συζήτηση. Την Πέμπτη 23/07 θα δούμε τη ταινία Είμαι η Κούβα (I Am Cuba / Soy Cuba), Σκηνοθεσία: Mikhail Kalatozov. Η υπόθεση: Τέσσερις αυτοτελείς ιστορίες μάς μεταφέρουν στην Κούβα λίγο πριν από την Επανάσταση. Εργάτες γης, φοιτητές, φτωχοί κάτοικοι της Αβάνας και αγρότες έρχονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια, την εκμετάλλευση, την κρατική βία και την αμερικανική οικονομική κυριαρχία στο νησί. Οι προσωπικές τους ιστορίες συνθέτουν την εικόνα μιας κοινωνίας που βαδίζει προς τη μεγάλη επαναστατική ανατροπή.Ένα αριστούργημα του παγκόσμιου κινηματογράφου, με πρωτοποριακή φωτογραφία και ανεπανάληπτα μονοπλάνα. Μέσα από τη δύναμη της εικόνας αναδεικνύει τους κοινωνικούς όρους που γέννησαν την Κουβανική Επανάσταση και αποτίνει φόρο τιμής στον αγώνα ενός λαού για ελευθερία.
Πέμπτη 23/07 στις 21:15
4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαίρη Λίντα (1935-2026): Η φωνή που “έντυσε” τις πιο όμορφες στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου12.09.2018

Θα βρεις ο,τι παίζει δωρεάν στην πόλη εδω

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Cine News
Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο
Εκδηλώσεις
Τι κάνουμε στην Αθήνα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου;
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο στην Αθήνα: 10 εκδηλώσεις για δωρεάν διασκέδαση στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ρεματιάς: Με μουσική, κουκλοθέατρο και Stand Up συνεχίζουν οι Νύχτες Αλληλεγγύης
Εκδηλώσεις
ΝΟΗΣΙΣ after dark: Cosmic Vibes, μουσική, visuals, τέχνη και cocktails κάτω από τον θόλο του Πλανηταρίου
Εκδηλώσεις
Μέγαρο: Ο Jim Curtis στην Αθήνα με μια ξεχωριστή εμπειρία προσωπικής μεταμόρφωσης
Εκδηλώσεις
Ευριπίδου Γη: Το Libro Coro στη Σαλαμίνα με ένα μουσικό ταξίδι στο αρχαίο δράμα
Εκδηλώσεις
Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου: Το Εθνικό υποδέχεται τη σύγχρονη θεατρική σκηνή της Κύπρου
Εκδηλώσεις
Ξεναγήσεις, εκπαιδευτικές δράσεις, open studios και μια έκθεση: Τα παράλληλα προγράμματα του Platforms Project 2026
Εκδηλώσεις
Σεπτέμβριος στο Εθνικό: Αυλαία για τις περιοδείες, Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου και νέες δράσεις
Εκδηλώσεις
Τώρα πια φυσάει μονάχα μες στις λέξεις: Το Εθνικό στο Μουσείο Αργυροτεχνίας με μια παράσταση για τον σπουδαίο Νίκο Χουλιαρά
Art & Culture
Τι θα δούμε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μέχρι το τέλος του 2026