48ωρη απεργία ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Χωρίς ταξί θα βρεθούν σήμερα και αύριο, 3 και 4 Φεβρουαρίου, η Αττική και η Θεσσαλονίκη, λόγω 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης των αυτοκινητιστών, οι οποίοι κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους απέναντι στις κυβερνητικές παρεμβάσεις στον κλάδο.
@unsplash
Monopoli Team
03.02.2026
A
A
Σε νέα απεργία προχωρούν οι οδηγοί ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφήνοντας τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας χωρίς ταξί για δύο συνεχόμενες ημέρες. Την κινητοποίηση ανακοίνωσε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, ενώ στη Θεσσαλονίκη συμμετέχει το σωματείο «ΕΡΜΗΣ».
Στο πλαίσιο των δράσεων έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα, Τρίτη, στις 10:30 το πρωί έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ, στη Μάρνη 17. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, όπου οι εκπρόσωποι του κλάδου σκοπεύουν να καταθέσουν τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Αλλάζει τίτλο το viral τραγούδι της Μαριάνας Κατσιμίχα, μετά από επιθυμία του γιου του Χατζιδάκι
Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης – Συναυλία για την ειρήνη στη Λυρική Σκηνή
Η ΕΛΣ ταξιδεύει στην Ελλάδα με τη «Συμφωνία του Αθλητή»
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου
Η «Αφροδίτη» του Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Free City: Τι θα κάνεις δωρεάν σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου
Στέγη: Τρεις προσβάσιμες παραστάσεις για «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Οι Iotunn έρχονται στην Αθήνα για μία νύχτα – φωτιά
The Eye & Isabel’s Bathroom: Μια live οπτικοακουστική σύνθεση στο Newman Cinema
Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά εκατομμυρίων σε Μουσείο Γυναικείας Ιστορίας