MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Υποψηφιότητες Grammy 2026: Γράφει ιστορία ο Bad Bunny – Υποψήφιος και ο Timothée Chalamet

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι φετινές υποψηφιότητες των βραβείων Grammy, στις οποίες σάρωσαν Bad Bunny, Lady Gaga, Kendrick Lamar, τη στιγμή που στις κατηγορίες βλέπουμε ονόματα όπως ο Timothée Chalamet και ο… Δαλάι Λάμα.

Monopoli Team

Οι υποψήφιοι για τα βραβεία Grammy 2026 ανακοινώθηκαν και η λίστα είναι πραγματικά εντυπωσιακή, με καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga, ο Justin Bieber, ο Kendrick Lamar και ο Bad Bunny να ηγούνται.

Στις κύριες κατηγορίες ο Bad Bunny, ο Justin Bieber, η Sabrina Carpenter, ο Tyler the Creator, η Lady Gaga και ο Leon Thomas είναι μερικοί μόνο από τους αστέρες που κέρδισαν υποψηφιότητες για το Άλμπουμ της Χρονιάς, ενώ ο Bad Bunny, η Sabrina Carpenter, ο Kendrick Lamar, η Lady Gaga, η Billie Eilish, η Doechii και ο Bruno Mars κέρδισαν υποψηφιότητες για το Δίσκο της Χρονιάς.

Οι υποψηφιότητες για το Τραγούδι της Χρονιάς περιλαμβάνουν τον Bad Bunny για το «DtMF», την Gaga για το “Abracadabra”, το «Luther» του Kendrick και πολλούς άλλους.

Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για τον Bad Bunny, που μεταξύ άλλων το 2026 θα είναι ο πρώτος Ισπανόφωνος καλλιτέχνης που θα αναλάβει το σόου στο ημίχρονο του Super Bowl. Παράλληλα, ο Bad Bunny είναι και ο πρώτος ισπανόφωνος καλλιτέχνης στην ιστορία που έχει λάβει υποψηφιότητες στις τρεις μεγάλες κατηγορίες των Grammy.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα είναι εκείνη του Timothée Chalamet. Ο Αμερικανο-Γάλλος ηθοποιός ανακοινώθηκε ως υποψήφιος για το βραβείο Grammy στην κατηγορία «Καλύτερη Συλλογή Σαουντρακ για Οπτικά Μέσα» για την ερμηνεία του στην ταινία του 2024 «A Complete Unknown», όπου ανέλαβε τον ρόλο του θρυλικού Bob Dylan στην βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία James Mangold.

Ο Δαλάι Λάμα είναι επίσης υποψήφιος για βραβείο φέτος, με την αφήγηση του βιβλίου του Meditations: The Reflections of His Holiness the Dalai Lama (Συλλογισμοί: Οι σκέψεις της Αυτού Αγιότητας του Δαλάι Λάμα) να είναι υποψήφια για το βραβείο Καλύτερου Ηχογραφημένου Βιβλίου, Αφήγησης και Εγγραφής Ιστοριών.

Αναλυτικά όλες οι υποψηφιότητες εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜε τον νέο του δίσκο, το Παιδί Τραύμα σού δίνει “Δεύτερη Ζωή” – Θα τη ζήσεις;12.09.2018

Στην Ελλάδα θα παρακολουθήσουμε τα μεγαλύτερα μουσικά βραβεία παγκοσμίως, τα «Grammy Awards» στην COSMOTE TV, με την 68η τελετή να διεξάγεται τον Φεβρουάριο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Moromo: Μία πολυμεσική εγκατάσταση του Παντελή Καρασεβδά στο Tzamia Krystalla
Εταιρικές Δράσεις
Η COSMOTE TELEKOM παρουσιάζει τους Metallica στη συναυλία της χρονιάς
Μουσικά Νέα
Τα Κοντσέρτα του Ραχμάνινοφ: Ο Ντένις Κοζούχιν και η ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής
Μουσικά Νέα
Η Βίκυ Λέανδρος για πρώτη φορά στη σκηνή του Λόφου της Σάνης
Μουσικά Νέα
25 χρόνια “Gorillaz”: Το ντεμπούτο που άλλαξε για πάντα τη μουσική
Μουσικά Νέα
Χάρις Αλεξίου: «Τον λατρεύω τον ΛΕΞ» – Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία τους(vid)
Μουσικά Νέα
Σε συλλεκτικό βινύλιο ο «Οιδίπους Τύραννος» με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα
Μουσικά Νέα
Αυτός που βρίσκεται παντού: Ένας νέος δίσκος από τον κόσμο του Ρωμανού Μελωδού, με σπουδαίες φωνές
Μουσικά Νέα
Το UP FM Festival έρχεται να ξεσηκώσει (ξανά) την Πάτρα
Μουσικά Νέα
Live στην Τεχνόπολη: Κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Polkar
Μουσικά Νέα
Φ hill Sessions: Οι συναυλίες που θα δούμε αυτό το καλοκαίρι στον λόφο Φιλοπάππου
Μουσικά Νέα
Δήμητρα Γαλάνη και Ελένη Τσαλιγοπούλου αποχαιρετούν το VOX – Οι τελευταίες ημερομηνίες