MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
18
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Νέα πρόσωπα εισβάλουν στη ζωή της Μελισσάνθης και της Ιουλίας

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στο νέο, διπλό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι», στον Alpha.

Monopoli Team

Νέο διπλό επεισόδιο την Παρασκευή 10/10 στις 21:00 στον Alpha

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται αυτή την Παρασκευή (10/10) στο διπλό επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι». Νέα πρόσωπα μπαίνουν στις ζωές της Μελισσάνθης και της Ιουλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίδαμε “Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι”: Θα καταφέρει να γίνει η νέα μας τηλεοπτική συνήθεια;12.09.2018

Η Μελισσάνθη, νιώθοντας πιεσμένη με το θέμα του Άγγελου αλλά και την ανάγκη της να κάνει παιδί, καταφεύγει σε μία καινούργια κι επικίνδυνη συνήθεια – τη χαρτοπαιξία. Εκεί, γνωρίζει τρία νέα πρόσωπα, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας της.

Ο Λάζαρος Ανδριώτης, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γεροδήμος, είναι ο εγκέφαλος της σπείρας της χαρτοπαικτικής λέσχης που επισκέπτεται η Μελισσάνθη. Είναι ένας άνθρωπος επικίνδυνος και βίαιος. Ο Μηνάς Κοντοδήμος, τον οποίο κάνει ο Σταύρος Καραγιάννης, είναι στενός συνεργάτης του Λάζαρου και της Χλόης στην παρανομία ενώ παράλληλα διατηρεί κι εξωσυζυγική σχέση με την Χλόη. Είναι καιροσκόπος, διπρόσωπος και θα αποδειχτεί ο χειρότερος χαρακτήρας από τους τρεις. Την σύζυγό του Λάζαρου αλλά κι ερωμένη του Μηνά Κοντοδήμου, την Χλόη Ανδριώτη, ενσαρκώνει η Μένη Κωνσταντινίδου. Οι τρείς τους συχνάζουν στην χαρτοπαικτική λέσχη, με απώτερο στόχο να αποσπούν χρήματα από εύπορους αφελείς θαμώνες. Ωστόσο, έρχεται κοντά με τη Μελισσάνθη και γίνεται προστατευτική απέναντί της.

Από την άλλη πλευρά, το νέο ξεκίνημα της Ιουλίας και του Φωκά έρχεται να ταράξει ένας επίμονος άντρας, ο Κίμωνας, ο οποίος δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ιουλία. Ο Κίμωνας Αλεξιάδης, τον οποίο υποδύεται ο Βαγγέλης Παπαδάκης, προέρχεται από μια πολύ πλούσια οικογένεια της Θεσσαλονίκης και από παιδί ακόμα είχε ό,τι ζητούσε. Αυτό τον έκανε άπληστο, σκληρό και εγωιστή ενώ το μόνο που τον νοιάζει στη ζωή του είναι να παίρνει αυτό που θέλει αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων του. Λόγω της οικονομικής του επιφάνειας αλλά και της κοινωνικής του θέσης κερδίζει πάντα αυτό που θέλει, με μοναδική εξαίρεση την Ιουλία, πράγμα που με έναν περίεργο τρόπο τον γοητεύει. Κρύβει ένα μεγάλο μυστικό το οποίο γνωρίζει η Ευανθία και τον εκβιάζει για να τον χρησιμοποιήσει στα σχέδιά της.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Τρεις Young Reporters μάς μιλούν για το Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Κινηματογράφου
Cine News
Στο Παρά Πέντε 20 χρόνια μετά: Το backstage βίντεο από τα γυρίσματα
Cine News
Mauthausen: Το κύκνειο άσμα του Μίκη Θεοδωράκη στην Ταινιοθήκη
Cine News
Κύριλλος και Μεθόδιος – Οι φωτιστές των Σλάβων: Το ντοκιμαντέρ της Μαρίας Χατζημιχάλη – Παπαλιού στους κινηματογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Cine News
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου στο ERTFLIX
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Art & Culture
O Βιμ Βέντερς ήρθε στη Στέγη, αγάπησε τον Καβάφη και θυμήθηκε τον Αγγελόπουλο
Cine News
Recrucified: Ένα απόγευμα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Θοδωρή Παπαδουλάκη
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Το 48ο Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Αθήνα
Cine News
«Άπειρη Γη»: Διεθνή πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Βασίλη Μαζωμένου
Cine News
Τα «Υπέροχα Πλάσματα» επιστρέφουν – Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα;