MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
24
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Super Bowl 2026: Ο Bad Bunny ο headliner του μεγάλου show

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Bad Bunny γίνεται ο πρώτος καλλιτέχνης από το Πουέρτο Ρίκο που θα παίξει στο ημίχρονο του Super Bowl.

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Bad Bunny θα είναι ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl 2026, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2026 στο Levi’s Stadium στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια.

«Αυτό που νιώθω ξεπερνάει τον εαυτό μου», δήλωσε ο Bad Bunny σε μια ανακοίνωση. «Είναι για όσους ήρθαν πριν από μένα και έτρεξαν αμέτρητα μέτρα για να μπορέσω να έρθω και να σκοράρω… αυτό είναι για τον λαό μου, τον πολιτισμό μου και την ιστορία μας. Πες στη γιαγιά σου ότι θα είμαστε το HALFTIME SHOW DEL SUPER BOWL».

Λίγα λεπτά πριν από την ανακοίνωση, ο Bad Bunny είχε ανεβάσει ένα post στο X λέγοντας ότι τελικά σκέφτεται να προγραμματίσει μία μοναδική συναυλία στις ΗΠΑ. «Το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες και, αφού το συζήτησα με την ομάδα μου, νομίζω ότι θα κάνω μόνο μία συναυλία στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Αναφερόταν στην επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία του Debí Tirar Más Fotos, η οποία ξεκινά στις 5 Δεκεμβρίου στην Κόστα Ρίκα και συνεχίζει στο Μεξικό, την Ισπανία και την Αγγλία, πριν ολοκληρωθεί στην Ιταλία στις 17-18 Ιουλίου. Ο καλλιτέχνης με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο είχε δηλώσει ότι δεν είχε κλείσει συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω του φόβου για επιδρομές της ICE, της Υπηρεσίας Μετανάστευσης των ΗΠΑ, που απειλεί με απελάσεις.

«Αυτό που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει ο Benito για το Πουέρτο Ρίκο είναι πραγματικά εμπνευστικό», δήλωσε ο ιδρυτής της Roc Nation, Jay-Z, μετά την ανακοίνωση της μεγάλης συναυλίας του Bad Bunny στο Super Bowl.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ15 μεγάλες συναυλίες που θα ζήσουμε το φθινόπωρο στην Αθήνα12.09.2018

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Πορτορικανός μουσικός θα εμφανιστεί στη σκηνή του Super Bowl, ενώ αυτή η είδηση είναι το κερασάκι στην τούρτα για την καριέρα του Bad Bunny, που έφτασε σε άλλα επίπεδα φέτος όταν κυκλοφόρησε ο 7ος δίσκος του, «Debí Tirar Más Fotos», τον Ιανουάριο. Πρόκειται για ένα ισπανόφωνο άλμπουμ, που αποτελεί φόρο τιμής στη γενέτειρά του και σάρωσε τα charts. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε μια σειρά 30 συναυλιών στο José Miguel Agrelot Coliseum του Σαν Χουάν, η οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο και ολοκληρώθηκε πρόσφατα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Αφιέρωμα
Ο απόλυτος οδηγός για το Release Athens 2026: Οι συναυλίες που δεν θα χάσεις αυτό το καλοκαίρι
Μουσικά Νέα
«που πας;»: H ποιήτρια Αλεξάνδρα Επίθετη κυκλοφορεί το νέο της ατμοσφαιρικό, spoken word κομμάτι
Μουσικά Νέα
1ο Φεστιβάλ Λωτού: Papazo, Αλεξάνδρα Μάγκου και Νίκος Φάκαρος στο Βεάκειο
Μουσικά Νέα
Το «Kookoobadi» επιστρέφει από τα THOOPER Kids – και γίνεται ύμνος θάρρους για τα παιδιά
Μουσικά Νέα
Sean Nicholas Savage, ποια είναι 5 τραγούδια που σε έχουν καθορίσει;
Μουσικά Νέα
Sani Festival 2026: Ο James Arthur για πρώτη φορά στον Λόφο της Σάνης
Μουσικά Νέα
Ο Kanye West θα δώσει μια καλοκαιρινή συναυλία στην Αλβανία
Μουσικά Νέα
13ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας: Άλλο ένα μουσικό τετραήμερο στους πρόποδες του Καλλίδρομου – Tο ολοκληρωμένο line-up
Μουσικά Νέα
Max Emanuel Cenčić και Καμεράτα στο Μέγαρο με ένα λαμπερό γκαλά μπαρόκ όπερας
Μουσικά Νέα
KOA: Λαμπερό Γκαλά Όπερας στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Εκδηλώσεις
Athens Pride 2026: Καριέρα, θέατρο, συμπερίληψη – Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας 19-24/5
Μουσικά Νέα
“Libre en chantant”: Η Όλγα Βενέτη επιστρέφει με ένα τραγούδι-ύμνο στην ελευθερία