MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
19
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Φεστιβάλ στο Πάρκο: Το Trio Fagottissimo στην Πάρο για μια συναυλία μουσικής δωματίου

ΤοTrio Fagottissimo, οι τρεις κορυφαίοι μουσικοί της ΚΟΑ Ιωάννα Γαϊτάνη, Κέλλη Άντζελα Κοκολάνη και Αλέξανδρος Οικονόμου, έρχονται στο Πάρκο Πάρου για μια συναυλία μουσικής δωματίου με κλασικό και νεοκλασικό ρεπερτόριο.

Φεστιβάλ στο Πάρκο: Το Trio Fagottissimo στην Πάρο για μια συναυλία μουσικής δωματίου
Monopoli Team

Το Πάρκο Πάρου παρουσιάζει το Trio Fagottissimo, με μια ξεχωριστή συναυλία μουσικής δωματίου με κλασικό και νεοκλασικό ρεπερτόριο, όπου οι κορυφαίοι μουσικοί από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, η Ιωάννα Γαϊτάνη (βιολί), η Κέλλη Άντζελα Κοκολάνη (βιόλα) και ο Αλέξανδρος Οικονόμου (φαγκότο) θα ερμηνεύσουν έργα για τρίο εγχόρδων, με την ιδιαίτερη καινοτομία της αντικατάστασης του βιολοντσέλου από το φαγκότο, το Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου 2025, στις 21:00, στο Θέατρο του Πάρκου Άη-Γιάννης Δέτης.

Βιογραφικά Μουσικών

Ιωάννα Γαϊτάνη – Βιολί

Γεννημένη στην Αθήνα το 1986, η Ιωάννα ξεκίνησε τη μουσική της εκπαίδευση σε πολύ νεαρή ηλικία και σπούδασε σε κορυφαία ευρωπαϊκά ιδρύματα, όπως η Ανώτατη Σχολή Μουσικής της Κολωνίας υπό τον Prof. Zakhar Bron. Έχει λάβει σημαντικά βραβεία και εμφανίζεται ως σολίστ με κορυφαίες ορχήστρες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2023 είναι μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και διδάσκει στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Κέλλη Άντζελα Κοκολάνη – Βιόλα

Γεννημένη στο Αργυρόκαστρο, η Κέλλη Άντζελα έχει εκπαιδευτεί στην Ακαδημία Καλών Τεχνών των Τιράνων και στο Πανεπιστήμιο του Graz, κατέχοντας σήμερα τη θέση της Β’ Κορυφαίας στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Έχει εμφανιστεί ως σολίστ σε σημαντικές συναυλίες και συμμετέχει ενεργά σε φεστιβάλ μουσικής δωματίου. Παράλληλα, διδάσκει βιολί και βιόλα στην Αθήνα.

Αλέξανδρος Οικονόμου – Φαγκότο

Αθήναιος, ο Αλέξανδρος ξεκίνησε τις σπουδές του σε πολύ νεαρή ηλικία και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανώτατη Ακαδημία Μουσικής του Μονάχου. Έχει εμφανιστεί ως σολίστ σε κορυφαίες σκηνές και συνεργαστεί με σημαντικές ορχήστρες διεθνώς, με εξειδίκευση στην μπαρόκ μουσική και το πρωτότυπο φαγκότο. Από το 1995 είναι σολί φαγκότο στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Το κορυφαίο καλοκαιρινό πολιτιστικό γεγονός των Κυκλάδων

Ανακαλύψτε τον πολιτιστικό θησαυρό των Κυκλάδων αυτό το καλοκαίρι, καθώς το Φεστιβάλ στο Πάρκο φέρνει μαγευτικές καλλιτεχνικές βραδιές από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο 2025, στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου, υποσχόμενο μια μοναδική εμπειρία στο νησί της Πάρου. Μια διοργάνωση με πλούσιο και πολυδιάστατο πρόγραμμα, γεμάτο από θεατρικές, χορευτικές και μουσικές παραστάσεις, με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών, δημιουργικών ομάδων και πολιτιστικών φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δίνει νέο νόημα στην καρδιά του καλοκαιριού στις Κυκλάδες. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τον πολιτισμό με τη μαγεία ενός προστατευμένου φυσικού τοπίου, με μεγάλη γεωλογική και ιστορική σημασία. Στην καρδιά του Αιγαίου, το τοπίο αυτό προσφέρει την τέλεια σκηνή για να ζήσουν αξέχαστες στιγμές, καθώς η φυσική ομορφιά και η πολιτιστική κληρονομιά εναρμονίζονται για να δημιουργήσουν μια εμπειρία που συγκινεί και εμπνέει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Γλυφάδας: Δωρεάν συναυλίες, προβολές και παραστάσεις δίπλα στη θάλασσα12.09.2018

Σχετικά με το Πάρκο Πάρου

Το Πάρκο Πάρου, μέσα από πληθώρα πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, περιβαλλοντικών και άλλων δράσεων, φιλοδοξεί να προσφέρει όλο τον χρόνο ευκαιρίες και νέες εμπειρίες στην κοινότητα, αλλά και στους επισκέπτες του νησιού. Πρόκειται για δημοτική επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 2009, με στόχο να δώσει μια άλλη προοπτική στον πολιτιστικό και ποιοτικό τουρισμό στα νησιά του Αιγαίου και της Ελλάδας. Το Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου, πρωτοπόρο στο είδος του στις Κυκλάδες, είναι ένα θεματικό πάρκο που εκτείνεται σε μια χερσόνησο 800 στρεμμάτων και λειτουργεί για την προστασία και την ανάδειξη της χερσονήσου του Άι Γιάννη Δέτη. Διοργανώνει κάθε καλοκαίρι το Φεστιβάλ στο Πάρκο, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θεμιστοκλή Καρποδίνη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προπώληση:

Νάουσα: Ταντάνης, Τ. 22840 51261

Παροικιά: Βιβλιοπωλείο Αναγέννηση, Τ. 22840 22247

Μάρπησσα: Ζαχαροπλαστείο Νικήτας, Τ. 22840 42230

Online: ticketservices.gr

Τιμή εισιτηρίου: 15€

Μειωμένο: 10€

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Free City: 8 εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Μια σύγχρονη “Υβόννη” στο Σφενδόνη, το Κουαρτέτο Μποροντίν στο Μέγαρο - Όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, live, εκθέσεις: Όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
«Άρωμα Ιταλίας» από την ΚΟΑ στο Μέγαρο, Jazz στο Μουσείο Γουλανδρή – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Το National Theatre Live στο Μέγαρο, Καλογεράκια και Λένα Κιτσοπούλου στον Σταυρό του Νότου Plus – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Vaginahood: Η παράσταση για όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη
Εκδηλώσεις
Ξεκινάει το Φεστιβάλ Αναδρομές στο Εθνικό, μουσικές της Μεσογείου στο Half Note – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στο Θέατρο Ολύμπια – Όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη
Εκδηλώσεις
Το 2026 ανέτειλε στη Βαμβακού με εμπειρίες για όλες τις ηλικίες – Το πρόγραμμα εκδηλώσεων
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Αναδρομές: Σύγχρονες αναγνώσεις σε πρώιμες ελληνικές δραματουργίες στο Εθνικό