MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Το Δίχτυ»: Η αστυνομική-κοινωνική σειρά επιστρέφει στην ΕΡΤ – Το teaser

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

O β’ κύκλος της αστυνομικής-κοινωνικής σειράς κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 με νέες αυτοτελείς ιστορίες, σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η αστυνομική-κοινωνική σειρά «Το δίχτυ» επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ, με τον δεύτερο κύκλο της.

Η σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, αποτελείται από έξι αυτοτελείς ιστορίες που εστιάζουν σε σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα, συνεχίζοντας τη δραματουργική ένταση του πρώτου κύκλου.

Τα σενάρια, για τα οποία είχε εργαστεί ο Μανούσος Μανουσάκης, υπογράφουν οι Βαγγέλης Γιαννίσης, Κάτια Παπαϊωάννου και Γιάννα Κανελλοπούλου.

Τη σκηνοθεσία του β’ κύκλου αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Καραντινάκης, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της σειράς έχει ο Θοδωρής Αθερίδης, στενοί συνεργάτες και οι δύο του σπουδαίου δημιουργού.

Με νέες, καταιγιστικές ιστορίες και χαρακτήρες που δοκιμάζονται στα όρια, ο β’ κύκλος της σειράς «Το δίχτυ» τολμά να φέρει στο προσκήνιο τα πιο καυτά κοινωνικά ζητήματα του σήμερα.

Στον πυρήνα της αφήγησης βρίσκεται η επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία καλείται να διαλευκάνει σημαντικές υποθέσεις. Την ομάδα απαρτίζουν οι Θοδωρής Αθερίδης (Άγγελος Βίος, υπαστυνόμος Α’), Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Αντιγόνη Μακρή, υποδιευθύντρια), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Ανδρέας Καραλής, αστυνόμος Β’), Φιόνα Γεωργιάδη (Στέλλα Λέκκα, υπαστυνόμος), Κατερίνα Κρανίδη (Ρεβέκκα Αργυροπούλου, ανθυπαστυνόμος) και Σπύρος Μαραγκουδάκης (Βάσος Σεφέρντογλου, Ρομά ανθυπαστυνόμος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο παιδί: Μία μαύρη κωμωδία έρχεται στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ12.09.2018

Τους αστυνομικούς, στα επεισόδια της σειράς, πλαισιώνουν σε καίριους ρόλους, οι ηθοποιοί: Κώστας Φαλελάκης (Ευθύμη, σύζυγο της Αντιγόνης), Πέρης Μιχαηλίδης (Τίγρης), Άγγελος Παπαδημητρίου (Άλεξ), Αναστασία Γαλερού Βλάσση (κόρη της Αντιγόνης), Βαγγέλης Ψωμάς (ιατροδικαστής), Θάνος Τσακαλίδης (γιος του Άγγελου), Δημήτρης Ξηρός (Γκαρσόνι στο μπαρ του Τίγρη), Κωνσταντίνα Κουτσονάσιου (Όλγα, ψυχολόγος του τμήματος), Τζωρτζίνα Μεγαδούκα (Τζόρτζια, φίλη του Τίγρη).

Σε ρόλους-έκπληξη στα αυτοτελή επεισόδια θα δούμε πλειάδα γνωστών εξαιρετικών ηθοποιών

Τα γυρίσματα της σειράς άρχισαν τον Δεκέμβριο του 2024 και ολοκληρώθηκαν λίγο πριν από το περασμένο Πάσχα. Ο βιομηχανικός χώρος, στα ΠΛΥΦΑ –το Πάρκο Πλεκτηρίων Υφαντηρίων Αθηνών– μεταμορφώθηκε και φέτος ώστε να στεγάζει τα γραφεία της Γενικής Ασφάλειας, ενώ γυρίσματα έγιναν σε διάφορες γειτονιές της Αττικής –από την Παιανία και την Αγία Παρασκευή έως τα Μελίσσια, τα Εξάρχεια, την Κυψέλη και σε καρνάγια στον Πειραιά.

Η παραγωγή υπόσχεται να φέρει στις οθόνες μας έναν αστυνομικό κόσμο γεμάτο αλήθειες, εντάσεις και ατμόσφαιρα, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…

Το teaser του νέου κύκλου

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Directors’ Next Gen στο Cinobo: Ένα ‘κλικ’ πιο κοντά στο μέλλον του ελληνικού σινεμά
Cine News
Από το “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” μέχρι δυνατές πρεμιέρες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Ξωτικά, μάγοι και binge watching: Τι βλέπουμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Καλοκαίρι στο Φουγάρο: Δροσερές βραδιές με θερινό σινεμά, Καραγκιόζη και κουκλοθέατρο για παιδιά
Cine News
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του ΕΚΚΟΜΕΔ
Cine News
House of the Dragon: Δύο επεισόδια ήταν αρκετά για να μάς κερδίσει ξανά;
Cine News
Ο Τσάρλι Κάουφμαν στην Αθήνα για μια ανοιχτή συζήτηση στο σινεμά Στέλλα
Art & Culture
Το Evia Film Project παραμένει ο καλύτερος λόγος να επιστρέφεις στη Βόρεια Εύβοια
Cine News
Ιούλιος στην COSMOTE TV: Νέες περιπέτειες από το σύμπαν του Star Trek και του Walking Dead
Cine News
Μαρία Στουάρντα: Η όπερα του Ντονιτσέτι, σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε, για μια δωρεάν προβολή στον Κήπο του Μεγάρου
Cine News
The Bear: Διαθέσιμος ο τελευταίος κύκλος στο Disney+
Cine News
Το prequel του Legally Blonde είναι επιτέλους εδώ – Τι θα δεις στην TV αυτή την εβδομάδα