MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
05
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Ταράτσα του Φοίβου: Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο Άλσος με νέους special guests

Η Ταράτσα του Φοίβου συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο, στο Θέατρο Άλσος, με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά, την ίδια απρόβλεπτη ομάδα και νέους εκλεκτούς καλεσμένους.

Η Ταράτσα του Φοίβου: Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο Άλσος με νέους special guests
Monopoli Team

ίζετΤο Αττικό καλοκαιράκι, παρά τις φημολογίες περί του αντιθέτου, συνεχίζεται. Τρελό, απρόβλεπτο, απαστράπτον και ντεκαποτάμπλ. Και -ως γνωστόν- φέρνει πάντα μαζί του τη γρανίτα, τις νυχτερινές βόλτες στις καβάτζες, τον σκούφο θαλάσσης, το μονοκίνι και την…«Ταράτσα του Φοίβου». Το αγαπημένο στέκι -που και φέτος βρήκε στέγη δροσερή και φιλόξενη στο καλοκαιρινό «Άλσος», στο Πεδίο του Άρεως, θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με νέους καλεσμένους.

Ταρατσάρχης και οικοδεσπότης, συγγραφέας, στιχοπλόκος και ρεσεψιονίστ ο Φοίβος Δεληβοριάς. Multitasker, πολυεργαλείο, ποιητής, μίμος  και τα πάντα ανατρέπων ο εκ των ων ουκ άνευ Θανάσης Αλευράς, η κάστα ντίβα της κωμωδίας, το σκηνικό τέρας, η ποθητή κι εκτυφλωτική Γαλήνη Χατζηπασχάλη, ο κωμικός σίφουνας, ο ηθοποιός-αστερισμός, ο άνθρωπος που δεν ξέρουμε αν είναι άνθρωπος, ο Πάνος Παπαδόπουλος. Κα βεβαίως το κορίτσι που ξεκίνησε από δω και πλέον ταξιδεύει φτιάχνοντας κήπους και παραδείσους με τη φωνή και με το μαγικό της είναι: η Νεφέλη Φασούλη.

Επίσης στη σκηνή 3 θαυμάσιοι νέοι χορευτές, 3 firebirds έτοιμα να μας πάρουν στα φτερά τους: η Έλσα Σίσκου, ο Θάνος Ραγκούσης και ο Μιχάλης Κριεμπάρδης. Και κάθε βδομάδα εκτάκτως καλεσμένοι κορυφαίοι και νεότεροι του τραγουδιού, της κωμωδίας, της ταχυδακτυλουργίας, των ακροβατικών, του drag show.

Σκηνοθέτης -των μεγάλων επιτυχιών- ο επικολυρικός, δεκαπεντασύλλαβος, απογειωμένος Άγγελος Τριανταφύλλου. Σκηνογράφος ο σπουδαίος, κοσμοποιός, κοσμοπολίτης και κοσμοναύτης Άγγελος Μέντης. Ενδυματολόγος η θαυμάσια, μεσοπολεμική και επιβάτης του Όριεντ Εξπρές Αλεξάνδρα-Αναστασία Φτούλη. Χορογράφος η Ιεροτελεστία της Άνοιξης Εύη Σούλη.

Στα φώτα ο πολυέλαιος, κηροπήγιος και «μαγικός φανός» Παναγιώτης Τσεβρένης. Στον ήχο ο υπερηχητικός, ωστικός και παλμικός Γιάννης Πετρόλιας. Στις φωτογραφίες, στα trailer, στο artwork, στη συνεχή δημιουργική πνοή ο Δημήτρης Μακρής. Στα σκηνικά βίντεο οι άρχοντες του οπτικού κολάζ, οι εικονολάτρεις και εικονοκλάστες «Μαύρα Γίδια» και Μάριος Γαμπιεράκης. Στο εικαστικό της αφίσας η παντοτινή Μυρτώ Δεληβοριά. Βοηθός σκηνοθέτη -και πολλά παραπάνω- η Ιωάννα Μπιτούνη. Ορχήστρα εφευρετών, αλχημιστών και αρχόντων των δαχτυλιδιών οι Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Yoel Soto, με μαεστρία του Πανός Γιάννη Δίσκου.

Οι καλεσμένοι του Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου

Γιώργος Καπουτζίδης
Sophie Lies

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου

Δημήτρης Μεντζέλος
Ταφ Λάθος
Βέβηλος
Τινυ Jackal
Μιχάλης Μαθιουδάκης

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου

Ιουλία Καραπατάκη
Βύρων Θεοδωρόπουλος
Σταύρος Τσαντές

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου

Πάνος Μουζουράκης
Χρύσα Κατσαρίνη
Billie Kark

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου

Χρήστος Μάστορας
Jerome Kaluta
Ηλίας Φουντούλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝεφέλη Φασούλη: Επιβάλλεται να ονειρεύεσαι. Μόνο έτσι είσαι πραγματικά ελεύθερος12.09.2018

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου

Γιώργος Νταλάρας
Βασίλης Προδρόμου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Ταράτσα του Φοίβου

Θέατρο Άλσος

Ώρα: 20:30

Εισιτήρια: Α΄ Ζώνη: 35€, Β΄ Ζώνη: 30€, Γ΄ Ζώνη: 25€, Δ΄ Ζώνη: 20€, Ζώνη Όρθιων: 15€

Προπώληση: more.com

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και τα stages του Plisskën Festival 2025
Μουσικά Νέα
Summer spins on the Side Sea: 6 άκρως καλοκαιρινές playlist από το STEGI.RADIO
Art & Culture
Αύγουστος με μουσική στη Μικρή Επίδαυρο
Θεατρικά Νέα
The Chios Festival 2025: Ιστορία, πολιτισμός και εξωστρέφεια στο φεστιβάλ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
Art & Culture
Οι Seeds ρίχνουν σπόρους παραδοσιακής μουσικής στη Μικρή Επίδαυρο
Μουσικά Νέα
Roads Festival 2025: Ένα τριήμερο για τη μουσική χωρίς σύνορα στο Θέατρο Πέτρας
Μουσικά Νέα
To Ametric Festival για 5η χρονιά στην Παλιά Πόλη των Χανίων – Το πλήρες πρόγραμμα
Μουσικά Νέα
Η Αμοργός τραγούδησε για τη συμπερίληψη
Μουσικά Νέα
“Να μη μιλήσουμε”: Μιχάλης Καλογεράκης και Σταύρος Τσαντές ενώνουν ξανά δυνάμεις για ένα τρυφερό τραγούδι
Εκδηλώσεις
9ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Ένα μουσικό ταξίδι από τον μεσαίωνα στην pop και την avant-garde
Μουσικά Νέα
Paul Mario Day: Πέθανε ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden
Μουσικά Νέα
Νύχτα μαγικιά: 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη στη Μικρή Επίδαυρο