MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
30
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Όσα Παίρνει ο Άνεμος: Επιπλέον παραστάσεις και τον Ιούνιο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η μεγάλη επιτυχία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, «Όσα παίρνει ο άνεμος», μεταφορά του κορυφαίου αντιπολεμικού έργου της παγκόσμιας λογοτεχνίας σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη, προσθέτει νέες παραστάσεις και τον Ιούνιο.

Monopoli Team

Η μεγάλη επιτυχία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Όσα παίρνει ο άνεμος» σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη προσθέτει νέες παραστάσεις και τον Ιούνιο λόγω των συνεχόμενων sold out και της πρωτοφανούς ζήτησης.

Όσα Παίρνει ο Άνεμος: Το κορυφαίο έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Λίγα λόγια για το έργο

Το κορυφαίο αντιπολεμικό έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας παρουσιάζεται, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών. Στο ρόλο της Σκάρτελ Ο’ Χάρα η Λένα Παπαληγούρα. Ρετ Μπάτλερ ο Ορέστης Τζιόβας. Άσλεϋ ο Όμηρος Πουλάκης. Τζέραλντ ο Γεράσιμος Γεννατάς. Μέλανι η Ιφιγένεια Καραμήτρου. Μάμμυ η Idra Kayne. Τσαρλς & Φρανκ ο Θάνος Κόνιαρης. Έλλεν η Δάφνη Καμμένου. Σουέλλεν η Ελευθερία Πάλλα. Στο ρόλο της μικρής Μπόνι Μπλού η Νάρια Αθανασοπούλου και η Άνα Χριστοδούλου. Ερμηνεύει ζωντανά ο κορυφαίος Έλληνας μπασίστας Γιώργος Παλαμιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσα Παίρνει ο Άνεμος: Το κορυφαίο έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά12.09.2018

Η μεγάλη ερωτική ιστορία της Μάργκαρετ Μίτσελ ζωντανεύει επί σκηνής με φόντο τον αμερικανικό εμφύλιο. Ένα από τα σπουδαιότερα βιβλία όλων των εποχών, που χάρισε μια από τις πιο μνημειώδεις ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου. Ένα έργο για τον έρωτα, τον πόλεμο και τον σκληρό αγώνα μιας κοινωνίας να επιλέξει ανάμεσα στην ηθική και την επιβίωση. Μια πρωτότυπη διασκευή για το θέατρο, με την υπογραφή της Ιόλης Ανδρεάδη και του Άρη Ασπρούλη, στο δέκατο έκτο θεατρικό τους έργο, η οποία επικεντρώνεται στον έρωτα, τον πόλεμο και τις ριζικές κοινωνικές ανισότητες και φέρνει το άρωμα και τις μουσικές του αμερικανικού νότου στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παραστάσεις: Τετάρτη & Κυριακή 19:00, Πέμπτη & Παρασκευή 20.30, Σάββατο 17.30 & 21:00

Εισιτήρια: Από 10€. Προπώληση: more.com

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Κεντρική Σκηνή, Ηρώων Πολυτεχνείου 3, Πειραιάς

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εικαστικά
Ο Προθάλαμος Δ’ 2 του Εθνικού συνεχίζεται: Διεπιστημονικοί και διακαλλιτεχνικοί διάλογοι με άξονα το περιβάλλον
Θεατρικά Νέα
Danny and the Deep Blue Sea: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο Μεταξουργείο
Εκδηλώσεις
Αποχαιρετισμοί: Ένα δρώμενο με ποίηση, μαρτυρίες και μουσική στην ιστορική προβλήτα του λιμανιού του Πειραιά
Θεατρικά Νέα
Ο Φωκάς Ευαγγελινός ανεβάζει την «Αλεξάνδρεια» στο Παλλάς
Art & Culture
Για τη Βαλέρια Δημητριάδου, το κενό δεν είναι απουσία αλλά πρόσκληση να κοιτάξεις μέσα σου
Εκδηλώσεις
Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Ντοκιμαντέρ: 3ο Meeting Event στη Θεσσαλονίκη με νέες δράσεις και συνεργασίες
Θεατρικά Νέα
Prima Facie: Ο συγκλονιστικός μονόλογος με τη Λένα Παπαληγούρα επιστρέφει στο Θέατρο Πορεία
Θεατρικά Νέα
‍Το βραβευμένο “Τεστ”, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Art & Culture
Το "Annie" μάς καλεί να ξαναδούμε τον κόσμο με τη ματιά ενός παιδιού
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Θεατής: «Η Κίτρινη Ταπετσαρία» στο Θέατρο Αλκμήνη
Θεατρικά Νέα
Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανεβαίνει μια διαφορετική “Στρίγγλα” – που αντιστέκεται
Θεατρικά Νέα
Τζοκόντα, του Αμίλκαρε Πονκιέλλι σε μια διεθνή συμπαραγωγή στη Λυρική Σκηνή