MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
26
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Όσα Παίρνει ο Άνεμος: Επιπλέον παραστάσεις και τον Ιούνιο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Η μεγάλη επιτυχία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, «Όσα παίρνει ο άνεμος», μεταφορά του κορυφαίου αντιπολεμικού έργου της παγκόσμιας λογοτεχνίας σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη, προσθέτει νέες παραστάσεις και τον Ιούνιο.

Monopoli Team

Η μεγάλη επιτυχία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Όσα παίρνει ο άνεμος» σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη προσθέτει νέες παραστάσεις και τον Ιούνιο λόγω των συνεχόμενων sold out και της πρωτοφανούς ζήτησης.

Όσα Παίρνει ο Άνεμος: Το κορυφαίο έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Λίγα λόγια για το έργο

Το κορυφαίο αντιπολεμικό έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας παρουσιάζεται, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών. Στο ρόλο της Σκάρτελ Ο’ Χάρα η Λένα Παπαληγούρα. Ρετ Μπάτλερ ο Ορέστης Τζιόβας. Άσλεϋ ο Όμηρος Πουλάκης. Τζέραλντ ο Γεράσιμος Γεννατάς. Μέλανι η Ιφιγένεια Καραμήτρου. Μάμμυ η Idra Kayne. Τσαρλς & Φρανκ ο Θάνος Κόνιαρης. Έλλεν η Δάφνη Καμμένου. Σουέλλεν η Ελευθερία Πάλλα. Στο ρόλο της μικρής Μπόνι Μπλού η Νάρια Αθανασοπούλου και η Άνα Χριστοδούλου. Ερμηνεύει ζωντανά ο κορυφαίος Έλληνας μπασίστας Γιώργος Παλαμιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσα Παίρνει ο Άνεμος: Το κορυφαίο έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά12.09.2018

Η μεγάλη ερωτική ιστορία της Μάργκαρετ Μίτσελ ζωντανεύει επί σκηνής με φόντο τον αμερικανικό εμφύλιο. Ένα από τα σπουδαιότερα βιβλία όλων των εποχών, που χάρισε μια από τις πιο μνημειώδεις ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου. Ένα έργο για τον έρωτα, τον πόλεμο και τον σκληρό αγώνα μιας κοινωνίας να επιλέξει ανάμεσα στην ηθική και την επιβίωση. Μια πρωτότυπη διασκευή για το θέατρο, με την υπογραφή της Ιόλης Ανδρεάδη και του Άρη Ασπρούλη, στο δέκατο έκτο θεατρικό τους έργο, η οποία επικεντρώνεται στον έρωτα, τον πόλεμο και τις ριζικές κοινωνικές ανισότητες και φέρνει το άρωμα και τις μουσικές του αμερικανικού νότου στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παραστάσεις: Τετάρτη & Κυριακή 19:00, Πέμπτη & Παρασκευή 20.30, Σάββατο 17.30 & 21:00

Εισιτήρια: Από 10€. Προπώληση: more.com

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Κεντρική Σκηνή, Ηρώων Πολυτεχνείου 3, Πειραιάς

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Κουρεντζής, Καβάκος, διεθνείς ορχήστρες, μπαλέτο: Τα highlights της νέας σεζόν στο Μέγαρο
Θεατρικά Νέα
Ο αόρατος επισκέπτης, για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
Θεατρικά Νέα
Θρίαμβος για την «Ορέστεια» στην Επίδαυρο – Τελευταία παράσταση στο Θέατρο Πέτρας
Θεατρικά Νέα
Ο Θάνατος του Εμποράκου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη – Τελευταίες παραστάσεις
Θεατρικά Νέα
Ελένη – Η δίκη μιας πόρνης: Η Λυδία Κονιόρδου στον συγκλονιστικό μονόλογο του Μιγκέλ Ντελ Άρκο
Εκδηλώσεις
Δήμος Αθηναίων: 20 κορυφαίες παραστάσεις με χαμηλό εισιτήριο στο Φεστιβάλ Κολωνού 2025
Θεατρικά Νέα
Οιδίπους: Nέα και τελευταία παράσταση στον Λυκαβηττό
Θεατρικά Νέα
O Ραφτάκος των λέξεων συνεχίζει το ταξίδι του το φθινόπωρο
Θεατρικά Νέα
170 Τετραγωνικά: Τελευταίες παραστάσεις στην Αττική
Art & Culture
Θεατρικές κωμωδίες: 8 παραστάσεις που θα δούμε τον Σεπτέμβριο
Θεατρικά Νέα
Bella Ciao#31: Να (ξανα)γίνω μέρος του συλλογικού βιώματος
Θεατρικά Νέα
Η Ηλέκτρα του Δημήτρη Τάρλοου για μια μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο