MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
22
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27/04)

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στο ΚΠΙΣΝ, μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Ολυμπια – Όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το ΣΚ 26 και 27 Απριλίου.

El Sistema, Photo: Vasso Paraschi
Monopoli Team

Κατιάνα Γεωργά: Ρεσιτάλ πιάνου και παρουσίαση δίσκου στη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη

Η Κατιάνα Γεωργά θα παρουσιάσει ένα ρεσιτάλ πιάνου και την παρουσίαση του νέου της δίσκου στις 26 Απριλίου, στις 20:30, στη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη
Σάββατο 26 Απριλίου στις 20:30
Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη, Μέγαρο Μουσικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ζώντας ως μετανάστης στο σημερινό Παρίσι12.09.2018

Printed Athens Art Weekend στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Απριλίου πάνω από 70 εγχώριοι γραφίστες συγκεντρώνονται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης για να δημιουργήσουν, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν ιδέες, να παρουσιάσουν και να προσφέρουν τις μοναδικές δημιουργίες τους. Οι πρωταγωνιστές των γραφικών τεχνών, εικονογράφοι, μεταξοτύπες, τυπογράφοι, (graphic designers, illustrators, screen printers) και streetwear brands, θα μας επιδείξουν τα μοναδικά τους έργα, όπως καλλιτεχνικές μεταξοτυπίες και εκτυπώσεις, χαρακτικά, αφίσες, καθώς και άλλα αντικείμενα τυπωμένα στο χέρι ή ψηφιακά, σε λίγα και συλλεκτικά ή περισσότερα αντίτυπα σε αυτό το αφιερωματικό διήμερο φεστιβάλ γραφικής τέχνης που διοργανώνεται για 2η φορά!
Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Απριλίου, Σάββατο 14:00-22:00, Κυριακή 11:00-22:00
Αίθριο Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης & Φ
Είσοδος ελεύθερη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKabul: Είδαμε την πιο συναρπαστική νέα σειρά που γυρίστηκε στην Ελλάδα12.09.2018

SNFCC Youth Council: Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στο ΚΠΙΣΝ

Η σειρά θεματικών προβολών “Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στο ΚΠΙΣΝ”, διοργανωμένη από το SNFCC Youth Council σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, συνεχίζεται, εστιάζοντας αυτή τη φορά στην ψυχική υγεία.

Πρόγραμμα Ταινιών

• Skeleton Tree, 2024, 17’, Σκην. Χάρης Ζαλαβράς

Ένας άνθρωπος, μια απόφαση, ένα μισομαγειρεμένο φαγητό και η διαπίστωση ότι τελικά όλα μπορεί να είναι περιέργως ασήμαντα και κάπως αστεία.

• numb, 2024, 20’, Σκην. Δέσποινα Κούρτη

Η Μαρία ακροβατεί ανάμεσα στην παιδική και εφηβική ηλικία. Μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός συμμαθητή της, έρχεται πάλι αντιμέτωπη με την απώλεια. Στην προσπάθεια να διαχειριστεί την απουσία, αναζητά τον δικό της τρόπο για να αποχαιρετήσει το αγαπημένο της πρόσωπο.

• Βίωμα, 2024, 19’, Σκην. Άγγελος Σαφτούλης

Μια ομάδα νεαρών συζητά βιώματα, εμπειρίες ζωής, παλιά και νέα άγχη μέσα στο πλαίσιο θεραπευτικής συνεδρίας. Κάθε λέξη τούς μεταφέρει πίσω στον χώρο και τον χρόνο του πόνου τους, των τραυμάτων τους, των ραγισμένων ονείρων τους. Κι όσο οι ιστορίες τούς βυθίζουν όλο και πιο βαθιά στις πιο σκιώδεις γωνιές της ψυχής τους, αχνοφαίνεται μια αχτίδα φωτός. Μια ελπίδα ότι ίσως δεν είναι μόνοι σε αυτό το ταξίδι.

• Dracaena, 2024, 13’, Σκην. Σοφία Πριόβολου & Ιωάννης Παναγιωτίδης

Ένας νεαρός καπετάνιος επιστρέφει σπίτι από ένα ταξίδι κι έρχεται αντιμέτωπος με την απώλεια. Ο σύντροφός του τον χωρίζει και το φυτό τους έχει πεθάνει. Το πραγματικό του ταξίδι ξεκινά τώρα.
Κυριακή 27 Απριλίου στις 18:30
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσικές παραδόσεις: Μια πολύχρωμη μουσική γιορτή στο Ολύμπια12.09.2018

Μουσικές παραδόσεις – Echoes of the World: Το El Sistema Greece στο Ολύμπια

El Sistema, Photo: Vasso Paraschi

Την Κυριακή 27 Απριλίου στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία “Echoes of the World” στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο “Μαρία Κάλλας”, με τη συμμετοχή του El Sistema Greece.Τα μουσικά σύνολα του El Sistema Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα πολυπολιτισμικό μωσαϊκό ήχων και ρυθμών. Το ρεπερτόριο της βραδιάς περιλαμβάνει μελωδίες από τη Ρουμανία και την Ουγγαρία, την έντονη ενέργεια της Λατινικής Αμερικής και την εκφραστικότητα της Ισπανικής παράδοσης. Παράλληλα, παραδοσιακά ελληνικά κομμάτια και σύγχρονες συνθέσεις γεφυρώνουν το παρελθόν με το παρόν, σε ένα πρόγραμμα που αντικατοπτρίζει τον παγκόσμιο χαρακτήρα των μουσικών συνόλων.Στη σκηνή του ιστορικού Δημοτικού Μουσικού Θεάτρου “Μαρία Κάλλας”, μουσικοί από διάφορες χώρες, από αρχάριους έως προχωρημένους ερμηνευτές, συναντιούνται για να μοιραστούν ήχους και ιστορίες από όλο τον κόσμο, δείχνοντας ότι η μουσική είναι το μέσο που μας συνδέει.
Κυριακή 27 Απριλίου στις 20:30
Ολυμπία, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας
Η είσοδος είναι δωρεάν με δελτία προτεραιότητας, χωρίς αρίθμηση θέσεων. Η διάθεση των δελτίων έχει ξεκινήσει μέσω της ticketplus.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKabul: Είδαμε την πιο συναρπαστική νέα σειρά που γυρίστηκε στην Ελλάδα12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Αυτό το 3ήμερο έχει θέατρο, tecno live και αποκριάτικα πάρτι
Εκδηλώσεις
Τι μπορείς να κάνεις δωρεάν στην Αθήνα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Εκδηλώσεις
Η ΚΟΑ υποδέχεται την Κλερ Χουάνγκτσι, δύο εκθέσεις για τον έρωτα και τη μνήμη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Hopeart: Ανοιχτό κάλεσμα για δωρεάν εκπαίδευση καλλιτεχνών βασισμένη στη μεθοδολογία MPAS
Εκδηλώσεις
Εκτός Ύλης – reloaded: Το βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή θα παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκδηλώσεις
Οι RootlessRoot επιστρέφουν με το «Mountain», αφιέρωμα στον Περικλή Κούκο στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Ο Κουρέας της Σεβίλλης: Το Θέατρο Πορεία γιορτάζει τις Απόκριες με ειδική προσφορά στα εισιτήρια
Εκδηλώσεις
Το Metallon της Κ.Ο.Α. ερμηνεύει Elvis Presley, 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου στο Μουσείο Μπενάκη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Άσπρο Μαύρο: Φινάλε στο Επί Κολωνώ με ειδική προσφορά προπώλησης – Ακολουθεί περιοδεία
Εκδηλώσεις
«Εμιγκρέδες» στο Θέατρο ΜΕΤΣ, αφιέρωμα στον Ηλία Ανδριόπουλο στο Θέατρο Ολύμπια – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Από τη νέα παράσταση του Φλατσούση στο Τέχνης μέχρι το ΜεĪΖοΝ Ensemble στο Μέγαρο – Τι κάνουμε σήμερα στην πόλη