MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
05
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OPEN CALL

1ο Athens Theatre Tournament: Το Θέατρο Noũs εγκαινιάζει ένα τουρνουά νέων θεατρικών ομάδων – Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής

Το 1ο Athens Theatre Tournament στο Θέατρο Noũs – Creative Space προσκαλεί τους νέους καλλιτέχνες της πόλης να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε έναν διαγωνισμό όπου η τέχνη του θεάτρου συναντά τη συναρπαστική πρόκληση της αναμέτρησης με στόχο το μεγάλο έπαθλο.

1ο Athens Theatre Tournament: Το Θέατρο Noũs εγκαινιάζει ένα τουρνουά νέων θεατρικών ομάδων - Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής
Monopoli Team

Το Θέατρο Noũs – Creative Space διοργανώνει το 1ο Athens Theatre Tournament δημιουργώντας για πρώτη φορά στην Αθήνα ένα θεατρικό τουρνουά με σκοπό να βρεθεί η καλύτερη και πιο δημιουργική νέα θεατρική ομάδα της πόλης και φυσικά να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Οι ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος θα πρέπει να αποστείλουν την πρότασή τους για παράσταση έως 30 λεπτά και όσες επιλεγούν θα κληθούν να διαγωνιστούν κερδίζοντας την ψήφο του κοινού, περνώντας τους γύρους, φτάνοντας μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Το 1ο Athens Theatre Tournament στο Θέατρο Noũs – Creative Space προσκαλεί τους νέους καλλιτέχνες της πόλης να συνεργαστούν, να φτιάξουν τις ομάδες τους και να δημιουργήσουν πέρα από στεγανά και πεπαλαιωμένες ιδέες, πέρα από αμφιβολίες και φόβους. Η τέχνη δεν έχει κανόνες και σύνορα, δεν έχει συγκεκριμένες φόρμες και πρότυπα. Η τέχνη είναι ελεύθερη και πολύμορφη.

Με αυτό ως γνώμονα και ιδανικό, λοιπόν, καλούμε τις θεατρικές ομάδες αυτής της πόλης, νέες και παλιές, επαγγελματικές και μη, αποφοίτων δραματικών σχολών ή μη, τελειοφοίτων, αυτοδίδακτων καλλιτεχνών και κάθε άλλη που πιστεύει στην τέχνη της να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε έναν διαγωνισμό όπου η τέχνη του θεάτρου συναντά τη συναρπαστική πρόκληση της αναμέτρησης με στόχο το μεγάλο έπαθλο.

Το έπαθλο

Η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει την ψήφο του κοινού, να περάσει κάθε γύρο φτάνοντας στον τελικό όπου επίσης θα κερδίσει την ψήφο του κοινού και της κριτικής επιτροπής, θα κερδίσει:

10 παραστάσεις σε συμπαραγωγή με το Θέατρο Noũs στη σκηνή Black Box του θεάτρου και το χρηματικό έπαθλο των 600€.

Από τις 30 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου, ομάδες από όλη την Ελλάδα θα αναμετρηθούν σε ένα δυναμικό τουρνουά, όπου η κάθε παράσταση θα έχει διάρκεια έως 30 λεπτά. Το στοιχείο που κάνει τον διαγωνισμό ακόμα πιο συναρπαστικό; Οι αναμετρήσεις θα καθορίζονται μέσω κλήρωσης, κάνοντας κάθε γύρο απρόβλεπτο και γεμάτο αγωνία!

Μια μοναδική ευκαιρία για ανερχόμενους δημιουργούς να παρουσιάσουν το έργο τους σε ένα επαγγελματικό θέατρο και να κερδίσουν προβολή, κοινό και χρηματική ενίσχυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜικρή Άρκτος: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 5η Ακρόαση Νέων Δημιουργών και Ερμηνευτών12.09.2018

Πώς να συμμετάσχετε

Στην αίτησή σας θα πρέπει να περιλαμβάνεται αναλυτικά:
  • Η πρότασή σας (τίτλος, περίληψη, σκεπτικό) 2. Οι συντελεστές και τα βιογραφικά τους
  • Φωτογραφικό υλικό που σχετίζεται με την πρότασή σας
  • Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τυχόν προηγούμενη δουλειά σας (αν υπάρχει) καθώς και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε πως μπορεί να ενισχύσει την πρότασή σας
  • Στοιχεία επικοινωνίας με τον υπεύθυνο της ομάδας

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες καλούνται να υποβάλουν την πρότασή τους μέχρι τις 4 Μαϊου 2025 στις 14:00 στο [email protected].

Το κόστος συμμετοχής είναι 50€ ανά ομάδα.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
«Μια αχόρταγη σκιά» στη Στέγη, ο Γιάννης Χαρούλης στον Σταυρό του Νότου – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Ο Leon of Athens στο Gazarte, ένας σύγχρονος «Έγιολφ» στο ΠΛΥΦΑ – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 3 Μαρτίου
Εκδηλώσεις
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα (02-06/03)
Εκδηλώσεις
Νέος μήνας με θέατρο, live, προβολές, εκθέσεις - Ο οδηγός μας για σήμερα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, live, εκθέσεις: Όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα θα κάνουμε χωρίς πορτοφόλι αυτό το Σαββατοκύριακο
Εκδηλώσεις
Προθάλαμος Δ’: Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το Εθνικό συζητά για τις όψεις της συμβολικής βίας
Εκδηλώσεις
«Νέκυια» της Φένιας Παπαδόδημα, «ταξίδι» στον κόσμο του Βαλς με την ΚΟΑ – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Ιστορίες ανθρώπων, χώρων και αντικειμένων στο Μουσείο Βορρέ: Από την παράδοση στη σύγχρονη δημιουργία
Εκδηλώσεις
Ο «Βυσσινόκηπος» στο Εθνικό, ρεσιτάλ της Αλεξίας Μουζά στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα