MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το Διάχρονο Θέατρο Μαίρης Βιδάλη αναβάλλει τις παραστάσεις, λόγω πένθους

Έφυγε από τη ζωή ο γιος της Μαίρης Βιδάλη, Κάρολος. Η οικογένεια ζητά να γίνει σεβαστή η έκκλησή της για ιδιωτικότητα.

Monopoli Team

Με μια επίσημη ανακοίνωση, το Διάχρονο Θέατρο Μαίρης Βιδάλη, ενημερώνει ότι θα αναβληθεί η έναρξη των παραστάσεων του, ως ένδειξη πένθους, καθώς ο γιος της ηθοποιού Μαίρης Βιδάλη, Κάρολος, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια Βιδάλη, μέσω του δικηγόρου της, ζητείται σεβασμός στην επιθυμία της οικογένειας για ιδιωτικότητα στην εξόδιο ακολουθία του Κάρολου Βιδάλη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της οικογένειας

«Σήμερα 19-01-2025 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας Κάρολος Βιδάλης. Η οικογένειά του παρακαλεί ως ένδειξη συμπαράστασης στις τραγικές αυτές ώρες να σεβαστείτε τον πόνο της και να απέχετε από οιαδήποτε δημοσιότητα. Για οτιδήποτε άλλο θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου. Εκ της οικογενείας»

Η ανάρτηση του Μάριου Φραγκούλη

Ο Μάριος Φραγκούλης αποχαιρέτησε τον Κάρολο Βιδάλη με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Frangoulis (@mariofrangoulis)

“Αγαπημένε μας φίλε Κάρολε, Δεν περιμέναμε να φύγεις τόσο νωρίς… Σε γνώρισα μικρό παιδί και είχες πάντα μια καλή καρδιά και ένα σεμνό χαρακτήρα.. Ένας γενναιόδωρος φίλος με χρυσή καρδιά και χάρηκα τόσο που βρεθήκαμε ξανά στην Τήνο, στο αγαπημένο σου νησί και φυσικά για όλους μας, στην παραλία που όλοι κάναν surf, στο Θαλασσάκι, στις ομορφιές που ζήσαμε, στην συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη… Ήσουν και είσαι και πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μας αγαπημένε μας Κάρολε και να ξέρεις ότι σε αγάπησε πολύ ο Θεός για να σε πάρει τόσο νέο δίπλα του, μόλις 34 ετών… @magicharlie πάντα έλεγες πως τώρα ξέρεις γιατί ο Peter Pan δεν ήθελε ποτέ να μεγαλώσει’… το κατάφερες και εσύ… Καλό Ταξίδι…”.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Στέγη: Τρεις προσβάσιμες παραστάσεις για «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Ροές: Yoga για ηθοποιούς και performers με την Ιόλη Ανδρεάδη
Θεατρικά Νέα
Άγριος Σπόρος: Η παράσταση της Σοφίας Καραγιάννη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη
Θεατρικά Νέα
Εγώ θα σας τα πω: Μια νέα, αιχμηρή επιθεώρηση σε καλοκαιρινή περιοδεία - Προσφορά εισιτηρίων για τον Μάρτιο
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Τέχνης: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου με ειδική προσφορά για τη «Locandiera»
Θεατρικά Νέα
Ο Δημήτρης Καραντζάς επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Προσκήνιο με τον «Ρομπέρτο Τσούκκο»
Θεατρικά Νέα
Το Εθνικό τιμά την Ημέρα Θεάτρου με τον “Βυσσινόκηπο” σε ζωντανή μετάδοση στην Κάρπαθο
Θεατρικά Νέα
Το θέατρο μέσα από τα μάτια του Γουίλεμ Νταφόε: Το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2026
Δραστηριότητες
Μουσείο Βορρέ: Εργαστήρια δημιουργικού χορού για οικογένειες με παιδιά
Θεατρικά Νέα
Σωσμένος: Πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη συνεργασία Μπισμπίκη-Κιτσοπούλου
Θεατρικά Νέα
Cleansed: Η παράσταση του Δημήτρη Καραντζά για 2η σεζόν στο Ίδρυμα Κακογιάννης – Έναρξη προπώλησης
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Μπέλλος: Παγκόσμιες Ημέρες Πόιησης και Θεάτρου με προσφορά στα εισιτήρια