MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rockwave 2025: Οι Mother of Millions μαζί με τους Opeth στον Λυκαβηττό

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Rockwave Festival υποδέχεται τους Mother of Millions στο φετινό επετειακό lineup και συγκεκριμένα στην αθηναϊκή συναυλία των Opeth.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Οι Mother of Millions έρχονται να πλαισιώσουν τους Opeth στις 25 Ιουνίου 2025 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια Rockwave Festival.

Μαζί με την ανακοίνωση των Mother of Millions, το Rockwave στέλνει το δικό του μήνυμα-δηλωση στήριξης στην ελληνική μουσική σκηνή: “Ένα γεγονός: πιστεύουμε στην ελληνική σκηνή.Στη δική μας πανέμορφη άκρη της Ευρώπης, οι συνθήκες για τα συγκροτήματα που επιθυμούν να έχουν μία παγκόσμια καριέρα δεν είναι οι ιδανικότερες. Από την άλλη, οι συνθήκες για να αναπτυχθούν μπάντες με χαρακτήρα, όραμα και εντελώς μοναδικό ήχο φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια γίνονται ολοένα και πιο ευνοϊκές…

Πληθώρα συναρπαστικών νέων δίσκων καταφθάνουν στα χέρια μας και συγκλονιστικά live λαμβάνουν χώρα στη μικρή μας «ακαδημία» στην Πειραιώς 105 ή σε άλλους χώρους της πόλης. Το λέτε, το λέμε, το επαναλαμβάνουμε όλοι κατά χιλιάδες τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μερικές από τις καλύτερες μπάντες στον κόσμο, δίπλα μας.Καιρός να αρχίσουμε να τους φερόμαστε ανάλογα.H Xlalala Presents και το Rockwave Festival με ιδιαίτερη υπερηφάνεια υποδέχονται τους Mother of Millions στο φετινό μας επετειακό lineup”.

Δύο από τις καλύτερες prog κυκλοφορίες της χρονιάς, συναντιούνται στο θέατρο Λυκαβηττού για μια βραδιά που αναμένεται να προκαλέσει ρίγη ανατριχίλας, ψυχική ανάταση και ατελείωτες ώρες πνευματικής αναζήτησης.

Λίγα λόγια για τους Mother of Millions

Οι εκτελεστικά αψεγάδιαστοι Mother of Millions, το post/progressive metal σχήμα που πρωτοστάτησε στην άνθηση της ελληνικής progressive metal σκηνής με albums- ορόσημα στο είδος, χαίρει πλέον ευρύτατης αναγνώρισης τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλη την Ευρώπη.

Με πολλές εμφανίσεις σε φεστιβάλ και συναυλίες ανά την Ευρώπη, οι Mother of Millions έχουν μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες που ορίζουν τον σύγχρονο προοδευτικό ήχο, όπως οι Pain of Salvation, οι Leprous, οι Riverside, οι Textures και ο Devin Townsend. Οι συναυλίες τους, όπως και οι συνθέσεις τους, διακρίνονται για την έντονη συναισθηματική φόρτιση και την άψογη αισθητική τους που καθηλώνει το κοινό και μετατρέπει κάθε τους live σε μία σχεδόν μεταφυσική εμπειρία.

Ο πρώτος τους δίσκος “Human” κυκλοφόρησε το 2014, ακολούθησε το Sigma (2017), ενώ το τρίτο τους άλμπουμ, Artifacts (2019), ξεχώρισε ως ένα από τα πιο εμπνευσμένα άλμπουμ της χρονιάς ανάμεσα σε κριτικούς και κοινό.

Το 2022, οι Mother of Millions κυκλοφόρησαν το EP Orbit, το οποίο σηματοδότησε την αναγέννηση του συγκροτήματος μετά την τραγική απώλεια του πληκτρά και στενού τους φίλου, Μάκη Τσαμκοσόγλου, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας το 2019.

Την πρόσφατη κυκλοφορία του τέταρτου και πολυαναμενόμενου άλμπουμ τους, Magna Mater, ακολούθησε μια Eυρωπαϊκή περιοδεία, ενώ ο δίσκος έχει ήδη ξεχωρίσει σε πολλές λίστες κριτικών ως ένας από τους καλύτερους δίσκους του 2024, κερδίζοντας τις καρδιές των progressive οπαδών σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRockwave 2025: Οι Opeth σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Γεν. Είσοδος 49.50€

Ηλεκτρονικά: more.com

Metal Era Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα

Monsterville Αγίας Ειρήνης 13, Αθήνα

Music Corner Πανεπιστημίου 56, Αθήνα

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Για τον Γιάννη Κότσιρα «Υπάρχει Ελπίδα» – Ένα νέο τραγούδι που μιλά στην καρδιά
Εκδηλώσεις
11ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων: Πλούσιο πρόγραμμα, κορυφαίοι σολίστ και νέα θερινή ακαδημία
Μουσικά Νέα
Heavy metal ιστορία (ξανά) στο Release Athens: Η πρώτη εμφάνιση των Pantera στην Ελλάδα θα είναι ιστορική
Μουσικά Νέα
Lauren Bennett: Έφυγε από τη ζωή η φωνή του “Party Rock Anthem”
Μουσικά Νέα
Κοσμάς Αναγνωστόπουλος: Το Aegina Jazz Festival έχει όλα τα φόντα να καθιερωθεί στη Μεσόγειο – και όχι μόνο
Εικαστικά
Στέγη: H νέα σεζόν ξεκινά με παγκόσμιες πρεμιέρες, μουσική, θέατρο και νέους χώρους
Μουσικά Νέα
Off The Hook Festival: Εθισμός και Gxhan με τον Skepta στο ΟΑΚΑ
Εκδηλώσεις
Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών για μία συναυλία στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας
Μουσικά Νέα
Τα Ημισκούμπρια θα γιορτάσουν “30 χρόνια επιτυχίες” και στη Θεσσαλονίκη
Θεατρικά Νέα
Με κατάμεστο το Ευριπίδειο Θέατρο άνοιξε αυλαία το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2026
Μουσικά Νέα
Τραμπάλα: Ο νέος δίσκος του Κώστα Μακεδόνα κυκλοφορεί σε βινύλιο
Μουσικά Νέα
Ο Πάνος Βλάχος παρουσιάζει ένα προσωπικό μουσικό άλμπουμ γεμάτο εξομολογήσεις