MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
15
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Free City: 5 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ένα street party στο κέντρο της Αθήνας, παραστάσεις, βόλτες και όλα όσα θα κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο (07-08/12) στην Αθήνα δωρεάν.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

1.2ο Street Party του Μουσείου Μαρία Κάλλας

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας γιορτάζει την ημέρα γέννησης της θρυλικής σοπράνο (2 Δεκεμβρίου 1923) προσκαλώντας το κοινό σε μια μοναδική γιορτή. Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 20:00, η οδός Πετράκη (στην πίσω πλευρά του Μουσείου) μεταμορφώνεται σε μια σκηνή γεμάτη μουσική και ρυθμό, για το street party που για 2η χρονιά θα φωτίσει τη νύχτα με τη μαγεία της Κάλλας! Σε συνεργασία με τον Kosmos 93.6, το Μουσείο Μαρία Κάλλας παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό dj set από το χαρισματικό δίδυμο των Δήμητρα Κακαουνάκη & Γιώτα Κοτσέτα. Με οδηγό τη φωνή της Μαρίας Κάλλας, η βραδιά θα ξεκινήσει με αυθεντικά και «πειραγμένα» οπερατικά αποσπάσματα και σταδιακά θα κορυφωθεί με χορευτικούς ρυθμούς από jazz, funk, afro-beat και nu-disco, δημιουργώντας ένα δυναμικό και ανατρεπτικό μουσικό σκηνικό. Το café του Μουσείου “La Divina”, σε συνεργασία με το οινοποιείο Semeli, θα προσφέρει εκλεκτά κρασιά και άλλα ποτά σε προνομιακές τιμές, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη γευστική πινελιά σε αυτή τη μοναδική γιορτή.Την ίδια ημέρα, από τις 10:00 το πρωί έως τα μεσάνυχτα οι επισκέπτες του Μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της όπερας, την ζωή και την πορεία της εμβληματικής καλλιτέχνιδας με μειωμένη γενική είσοδο στους εκθεσιακούς χώρους!

2. Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας στο ΚΠΙΣΝ

Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, από τις 10.30 έως τις 21.00, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, μη κερδοσκοπικές, ανεξάρτητες, εθελοντικές και ακτιβιστικές οργανώσεις συμμετέχουν σε μία διήμερη ανοιχτή αγορά. Το 4ο Οpen Agora στο ΚΠΙΣΝ είναι ένα bazaar με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και με κεντρική θεματική “Υγεία, Ψυχική Υγεία και Αναπηρία”. Το Open Agora επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει το κοινό, καθώς και να ενισχύσει τις συμμετέχουσες οργανώσεις, δίνοντάς τους ένα βήμα για εξωστρέφεια, ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών, αλλά και προωθώντας τη διάδραση και τη συνεργασία. Στην πρωτοβουλία αυτή, η έννοια της “Αγοράς” έχει διττή σημασία: μία πλατφόρμα γνωριμίας και διαλόγου του κοινού του ΚΠΙΣΝ με ποικίλες ομάδες κοινωνικής δράσης, καθώς και έναν χώρο φιλοξενίας μιας ανοιχτής αγοράς, στην οποία οι οργανώσεις θα έχουν και τη δυνατότητα να πωλούν τα προϊόντα τους προς ενίσχυση του σκοπού τους. Παράλληλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποιούνται μία σειρά από ομιλίες, εργαστήρια και σχολικά προγράμματα χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ΚΠΙΣΝ, Λεωφ. Συγγρού, Αθήνα

3. Προβολές στο Κινηματοθέατρο Κώστας Γαβράς

Δωρεάν κινηματογράφος, παιδικές ταινίες, καραγκιόζης και μαριονέτες μάς περιμένουν στο Κινηματοθέατρο “Κώστας Γαβράς” του Δήμου Περιστερίου. Το πρόγραμμα του Σαββάτου 07/12 περιλαμβάνει την παιδική ταινία “Ο Μικροπόδαρος” στις 17:00 και την ταινία του Κώστα Γαβρά “Αμήν” (2002). Την Κυριακή 08/12 θα πραγματοποιηθεί η παράσταση “Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη” από το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου και η προβολή της ταινίας “Αγνοούμενος” στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Κωστα Γαβρά.
Κινηματοθέατρο Κώστας Γαβράς, Βασιλικών 6, Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑστέρες του Χόλιγουντ στη μικρή οθόνη: 4 σειρές με all-star cast που πρέπει να δεις12.09.2018

4. Το Παγοδρόμιο επέστρεψε στο ΚΠΙΣΝ

Το Παγοδρόμιο, φωτογραφία Δανάη Κοκκινάκη

Την 1η Δεκεμβρίου,ξεκίνησε τη λειτουργία του και το Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ που περιμένει όλους τους πατινέρ, έμπειρους και μη, να χορέψουν στον πάγο ακούγοντας τις αγαπημένες τους χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Οι επισκέπτες συναντούν το Παγοδρόμιο, όπως πάντα, στη βόρεια όχθη του Καναλιού όπου μπορούν να απολαύσουν το φωτισμένο υπερθέαμα του ΚΠΙΣΝ και τα Χορογραφημένα Σιντριβάνια καθώς στροβιλίζονται με τα παγοπέδιλά τους. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά μέχρι και τις 07/01/2025 από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο
Από 01/12 έως 07/01
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας
Απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μαρία Κάλλας ή Μάγισσες του Οζ;12.09.2018

 5. Δωρεάν είσοδος στον Κήπο του προεδρικού Μεγάρου

Ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου είναι ανοιχτός για το κοινό κάθε Κυριακή από τις 10:00 έως τις 16:00. Είσοδος από την οδό Βασιλέως Γεωργίου Β’, αρ. 2, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦωτιστικές εγκαταστάσεις, προβολές και xmas market: Όσα μάς περιμένουν στο γιορτινό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Cine News
Cinefix: Ιούνιος και Ιούλιος φέρνουν κινηματογραφικό καύσωνα και νουάρ πάθη στο ΕΜΣΤ
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ολυμπίων: Ένας νέος πυρήνας πολιτισμού “ανθίζει” στους Κήπους του Ζαππείου
Εκδηλώσεις
Moonlight party στο Μουσείο Μαρία Κάλλας με τον Pan Pan
Εκδηλώσεις
Free City: Οι δωρεάν εκδηλώσεις αυτής της εβδομάδας
Εκδηλώσεις
5 λόγοι να βγεις απόψε: Από τους Limp Bizkit έως το αφιέρωμα στον Άρβο Περτ στο Ηρώδειο
Εκδηλώσεις
Από τον Chris Isaak μέχρι το Athens Photo Festival - 9 λόγοι να βγεις από το σπίτι αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 12 δωρεάν εκδηλώσεις για τις 13-14 Ιουνίου
Εκδηλώσεις
«Άδειος Χώρος»: Το 2ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών και Ομάδων διευρύνει τον θεατρικό του χάρτη στην Κυψέλη
Εκδηλώσεις
Athens Pride 2026: Το Σύνταγμα γεμίζει με μουσική και υπερηφάνεια – Το πρόγραμμα της κεντρικής ημέρας
Εκδηλώσεις
Από τη «Λυσιστράτη» του Σταμάτη Κραουνάκη έως τις καλοκαιρινές συναυλίες Μαραβέγια και Πασχαλίδη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Μικρή Αυλαία: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στο 1ο Φεστιβάλ Σύγχρονων Παραστατικών Τεχνών
Εκδηλώσεις
8ο Φεστιβάλ «Πάμε Πειραιά! Πάμε Δημοτικό!»: Η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού επιστρέφει με ελεύθερη είσοδο