MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

The Christmas Factory: Η μαγική πόλη των Χριστουγέννων ανοίγει τις πόρτες της στην Τεχνόπολη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Έρχονται Χριστούγεννα και το The Christmas Factory, το αγαπημένο «εργοστάσιο» των Χριστουγέννων, επιστρέφει στην καρδιά της Αθήνας, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, φέρνοντας μαζί του όλη τη μαγεία και την ατμόσφαιρα των γιορτών.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Στο Κέντρο της Αθήνας, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ο Άγιος Βασίλης με βοηθούς του τα δεκάδες ξωτικά, έχτισαν μέσα στο διάσημο πλέον The Christmas Factory μια μεγάλη, λαμπερή και ζωντανή χριστουγεννιάτικη πόλη. Μια πόλη μες στην πόλη! Η Χριστουγεννιάτικη πόλη  – που είναι εμπνευσμένη από την Αθήνα και φυσικά με αρχηγό της τον  Άγιο Βασίλη- ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν ξωτικοπολίτες της.

Η πόλη εγκαινιάζεται με μια μεγάλη συναυλία με την κορυφαία pop star Έλενα Παπαρίζου και τον Mente Fuerte

Τα εγκαίνια της πόλης που σηματοδοτούν και την έναρξη της αγαπημένης Χριστουγεννιάτικης περιόδου θα γίνουν με μια μεγάλη γιορτή το Σάββατο 23 Νοεμβρίου με δεκάδες ξωτικά, άναμμα του μεγάλου μας φωτεινού δέντρου που δεσπόζει στο κέντρο της πλατείας, πυροτεχνήματα και live μουσική.

Φέτος το σύνθημα για την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων θα δώσει στις 18:00 το απόγευμα η number one Έλενα Παπαρίζου, η οποία μαζί με τον Mente Fuerte θα μας τραγουδήσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες μέχρι και τις 22:00.

10 ξεχωριστά δωρεάν εργαστήρια

10 ξεχωριστά δωρεάν εργαστήρια είναι διαθέσιμα για όλους, μικρούς και μεγάλους και περιλαμβάνουν face painting, κινηματογράφο, ζαχαροπλαστείο, κήπο, γράμμα στον  Άγιο Βασίλη, μουσικοκινητικά παιχνίδια, ζωγραφική, παραμύθια και φυσικά συνάντηση με τον ίδιο τον αρχηγό της Πόλης τον Άι Βασίλη!

Christmas Fun Park

Φέτος ειδικά που έχουμε ολόκληρη πόλη, το FUN είναι παντού. Η χαρά είναι το ζητούμενο και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Πέρα από τα παιχνίδια, που έχουν καταλάβει όλη την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα υπάρχουν μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά και πολλές γλυκιές και αλμυρές γωνιές που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους (με burger, hot dog, σουβλάκια, πίτσα, γλυκά, σοκολάτες, ζαχαρωτά, βάφλες, ζεστό κρασί, σοκολάτες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαρυοθραύστης – Το μιούζικαλ των Χριστουγέννων στο Θέατρο Τζένη Καρέζη12.09.2018

Η Χριστουγεννιάτικη ιστορίατου Κάρολου Ντίκενς

Έπειτα από το θερμό αγκάλιασμα του κόσμου για δύο σεζόν (2018-2020) στο θέατρο Διάνα-Ελένης Ράντου, η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία που γράφτηκε ποτέ παρουσιάζεται στο The Christmas Factory. Η διαχρονική χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς ζωντανεύει ξανά από τις  23 Νοεμβρίου σε διασκευή και σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.

Ένας 11μελής θίασος, γεμάτος ενέργεια, μας ταξιδεύει ατμοσφαιρικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από εικόνες, πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια, χορογραφίες, video-art, ατμοσφαιρικούς φωτισμούς και φυσικά τον υπέροχο λόγο του Ντίκενς, ενός από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς όλων των εποχών. Στον ρόλο του Σκρουτζ ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Το αγαπημένο εργοστάσιο των Χριστουγέννων επανέρχεται πιο πλούσιο, πιο λαμπερό, πιο πλήρες με πολλά κρυμμένα μυστικά που περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα ανακαλύψουν…

Από το Σάββατο 23 Νοεμβρίου η μαγεία των Χριστουγέννων επιστρέφει για 11η χρονιά στην Αθήνα!

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εγκαίνια του The Christmas Factory στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024 με συναυλία της Έλενας Παπαρίζου και του Mente Fuerte, από τις 18:00 έως τις 22:00.

Μέρες & ώρες λειτουργίας του The Christmas Factory:

Από 23/11 έως 20/12:

  • Σαββατοκύριακα 10:00-22:00
  • Καθημερινές 16:00-22:00

Από 21/12 έως 6/1:

  • 10:00-22:00

Τιμές εισιτηρίων:

Από 23/11 έως 20/12:

  • Γενική Είσοδος: 8 € ανά άτομο
  • Καθημερινές: 8€/ 2 άτομα
  • Άνεργοι: 7€
  • ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ
  • Γενική Είσοδος Συνοδός ΑΜΕΑ Καθημερινές 4€
  • Γενική Είσοδος Συνοδός ΑΜΕΑ: 8 €
  • Παιδιά έως 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Από 21/12 έως 6/1:

  • Γενική Είσοδος: 8 € ανά άτομο
  • Άνεργοι: 7€
  • ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ
  • Γενική Είσοδος Συνοδός ΑΜΕΑ: 8€
  • Παιδιά έως 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Θεατρική παράσταση:

Γενική Είσοδος: 15€ ανά άτομο

Με κάθε αγορά εισιτηρίου για την παράσταση, η είσοδος στο The Christmas Factory είναι Δωρεάν (για τη μέρα της παράστασης).

https://www.more.com/happenings/the-christmas-factory-11/

 

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου «ανοίγει» τα μεσάνυχτα με δύο ξεχωριστές παραστάσεις
Εκδηλώσεις
1ο Φεστιβάλ Ολυμπίων: Έναρξη την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με τη Big Band και δωρεάν είσοδο
Εκδηλώσεις
Η Γιορτή Μουσικής επιστρέφει στην πλατεία Βαρνάβα
Cine News
Πρόγονοι: Το ντοκιμαντέρ της Εύας Στεφανή στην Πειραιώς 260
Εκδηλώσεις
Από τον βιομηχανικό ήχο των Einstürzende Neubauten έως το φλεγόμενο Μπρούκλιν του Spike Lee – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ρεματιάς 2026: Θέατρο, συναυλίες και αφιερώματα σε ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
Από την Αμερική του Μάνου Χατζιδάκι έως τη φιλανθρωπική συναυλία του Μανώλη Μητσιά – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Από τις θεατρικές γαστρονομίες του Τζάχα Κου έως τα παλμικά ηχοτοπία του Ορέστη Καραμανλή – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Cine News
Cinefix: Ιούνιος και Ιούλιος φέρνουν κινηματογραφικό καύσωνα και νουάρ πάθη στο ΕΜΣΤ
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Ολυμπίων: Ένας νέος πυρήνας πολιτισμού “ανθίζει” στους Κήπους του Ζαππείου
Εκδηλώσεις
Moonlight party στο Μουσείο Μαρία Κάλλας με τον Pan Pan
Εκδηλώσεις
Free City: Οι δωρεάν εκδηλώσεις αυτής της εβδομάδας