MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Μικρό Εθνικό: Ανοιχτές συζητήσεις για μικρούς και μεγάλους με θέματα τον διαδικτυακό εκφοβισμό και τη δικτατορία

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Μικρό Εθνικό, με αφορμή τις παραστάσεις «Μετά το πάρτι» και «Τα Γενέθλια» διοργανώνει, στο Θέατρο REX – Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη», ανοιχτές συζητήσεις για μικρούς και μεγάλους πάνω στις θεματικές του ψηφιακού εκφοβισμού και της δύσκολης περιόδου της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών αντίστοιχα.

«Τα Γενέθλια»
Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το Μικρό Εθνικό, με αφορμή τις παραστάσεις «Μετά το πάρτι» της Μαρίας Ζαβάκου, σε σκηνοθεσία Γιολάντας Μαρκοπούλου και «Τα Γενέθλια» της Ζωρζ Σαρή, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγαρτζίδη και Δέσποινας Αναστάσογλου, διοργανώνει στο Θέατρο REX – Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη» ανοιχτές συζητήσεις-ομιλίες για μικρούς και μεγάλους πάνω στις θεματικές του ψηφιακού εκφοβισμού και της δύσκολης περιόδου της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών αντίστοιχα.

Διαδικτυακός εκφοβισμός: Δυο συζητήσεις

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης «Μετά το πάρτι», στις 21.30, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Διαδικτυακός εκφοβισμός: Δυο συζητήσεις.

Στην πρώτη συζήτηση θα συμμετάσχουν η Λήδα Αναγνωστάκη, Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και εφήβων & Επίκουρη Καθηγήτρια ΤΕΑΠΗ/ΕΚΠΑ, η Γιολάντα Μαρκοπούλου, Σκηνοθέτρια της παράστασης Μετά το πάρτι και ο Γιώργος Νικολαΐδης, Ψυχίατρος και Διευθυντής Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας (ΔΨΥΞΠ) του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού. Συντονίζει η Άννα Ρούτση, Ειδική Επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη & Αρθρογράφος. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν έφηβοι από τα εργαστήρια του Εθνικού Θεάτρου.

Στη δεύτερη συζήτηση, θα συμμετάσχουν η Μαρία Ζαβάκου, Συγγραφέας του έργου Μετά το πάρτι, η Κέλλυ Ιωάννου, Δρ. Ψηφιακής Εγκληματολογίας και η Θεώνη Κουφονικολάου, Συνήγορος του Παιδιού. Θα συντονίσει ο Γιώργος Μητρόπουλος, Δημοσιογράφος. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν έφηβοι από την ομάδα εφήβων συμβούλων του Συνηγόρου του Παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜετά το πάρτι: Το Εθνικό ανοίγει έναν διάλογο με τους εφήβους για τον ψηφιακό εκφοβισμό12.09.2018

«Αγάπη μου, ξύπνα! Έγινε Δικτατορία»

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 17:00, με αφορμή την παράσταση «Τα γενέθλια» της Ζωρζ Σαρή σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγαρτζίδη και Δέσποινας Αναστάσογλου, θα λάβει χώρα συζήτηση με τίτλο «Αγάπη μου, ξύπνα! Έγινε Δικτατορία.». Ο Ακύλλας Καραζήσης, ο Πέτρος Σεβαστίκογλου, η Μαρία Τσιμά και η Γιώτα Φέστα ανατρέχουν στα παιδικά τους χρόνια και μοιράζονται με τους σημερινούς νέους αναμνήσεις και συναισθήματα από τα δύσκολα χρόνια της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών. Τη συζήτηση συντονίζει ο Σκηνοθέτης, Καθηγητής και Κοσμήτορας στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Γιάννης Λεοντάρης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Διαδικτυακός εκφοβισμός: Δυο συζητήσεις»: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου & Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 21.30

Μέρες και ώρες παραστάσεων Μετά το πάρτι: Παρασκευή, Σάββατο στις 20.00, Κυριακή στις 19.30
Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr &2107234567 (με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) | Κρατήσεις για σχολεία: 2107001468 (Δευτέρα έως Παρασκευή: 09.00-15.00)

Συζήτηση «Αγάπη μου, ξύπνα! Έγινε Δικτατορία.»: Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 17:00

Μέρες και ώρες παραστάσεων Τα γενέθλια: Σάββατο στις 16:30 & Κυριακή στις 11.30 & στις 15.00

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr & 2107234567 (με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) | Κρατήσεις για σχολεία: 2107001468 (Δευτέρα έως Παρασκευή: 09.00-15.00)

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Από την Tilda Swinton μέχρι το ΑΧΟΣ ΦΕΣΤ: Ο οδηγός για το πιο γεμάτο ΣΚ στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Οι δωρεάν δράσεις που αξίζει να βάλεις στο πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
SNF Nostos 2026: Αυτό είναι το πολιτιστικό πρόγραμμα της φετινής, επετειακής διοργάνωσης
Εκδηλώσεις
Έναρξη για το 17ο ARC For Dance Festival, η Patti Smith στο Θέατρο Λυκαβηττού – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
17ο ARC For Dance Festival: Η διεθνής συνάντηση σύγχρονου χορού επιστρέφει στην Αθήνα με 17 παγκόσμιες και ελληνικές πρεμιέρες
Εκδηλώσεις
Ο Πάνος Βλάχος στο Θέατρο ΜΕΤΣ με καινούρια τραγούδια, η Φένια Παπαδόδημα και το «Uccelli del mare» στη Μουσική Βιβλιοθήκη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Η «Χρυσή Εποχή» του Κωνσταντίνου Ρήγου στην ΕΛΣ, η μουσική συναντά την τέχνη της όσφρησης στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εικαστικά
Μουσείο Βορρέ: Με συναυλία, ξεναγήσεις και εργαστήρια πλαισιώνεται η έκθεση «Αναδρομικά»
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 12 Μαΐου
Εκδηλώσεις
Από συναυλίες μέχρι θέατρο: Τι θα δούμε αυτό το καλοκαίρι στο Θέατρο Λυκαβηττού
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα θα κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Από τον Στρίντμπεργκ στους Fugazi και το «Κοριτσάκι Αλεξανδρείας» – Όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη