MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

First In/First Out: Κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ των The Bonnie Nettles

Οι The Bonnie Nettles παρουσιάζουν το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ τους “First In/First Out” που μόλις κυκλοφόρησε.

Monopoli Team

Οι The Bonnie Nettles παρουσιάζουν το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ τους “First In/First Out” που μόλις κυκλοφόρησε.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει οχτώ νέα τραγούδια, ανάμεσά τους το “Be Careful” και το “Bound In Heaven”, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα δίνοντας μια πρώτη γεύση από την εξέλιξη και την ποικιλία του ήχου τους. Το νέο υλικό δημιουργήθηκε μετά την επιστροφή τους από την ευρωπαϊκή τους περιοδεία το 2023 και αναδεικνύει τόσο την ωριμότητά τους όσο και τη φρέσκια ενέργειά τους. Αν και το συγκρότημα χαρακτηρίζεται για το μοναδικό συνδυασμό ψυχεδελικών και pop επιρροών του σε αυτό το άλμπουμ δούλεψαν διαφορετικά φέρνοντας όλα τα μουσικά στοιχεία που αγαπούν, όλες τις εμπειρίες τους και δημιούργησαν ένα πολύ πιο ελεύθερο και συνάμα απόλυτα δομημένο και ώριμο ηχητικό αποτέλεσμα.

Οι ίδιοι λένε για τη δημιουργία του άλμπουμ: «Ήταν η ώρα να αναμετρηθούμε με το τι θέλαμε εμείς να βγει ως δεύτερη δουλειά και μόνο. Δεν υπήρχαν πλέον εξωτερικές προσδοκίες ή επιρροές που θα μας αποπροσανατόλιζαν. Έπρεπε να ανακαλύψουμε εκ νέου τον σκοπό μας, να μείνουμε πιστοί στο καλλιτεχνικό μας όραμα, και να δημιουργήσουμε κάτι που να αντανακλά αληθινά την εξέλιξή μας, τόσο ως άτομα όσο και ως ομάδα. Η παύση που δημιούργησε ο COVID ήταν, στην αρχή, αποκαρδιωτική. Ήμασταν έτοιμοι να ζήσουμε τη χαρά της κυκλοφορίας της πρώτης μας δουλειάς, και ξαφνικά όλα σταμάτησαν. Η προσπάθεια που είχαμε επενδύσει, η ενέργεια που είχαμε δώσει… Η αδυναμία μας να παίξουμε live μάς στέρησε την άμεση επαφή με το κοινό, κάτι που για εμάς αποτελεί την απόλυτη ανταμοιβή της δημιουργικής διαδικασίας. Όμως, αυτή η παύση μάς έδωσε και κάτι πολύτιμο: τον χρόνο να σκεφτούμε, να αναθεωρήσουμε, να επαναπροσδιορίσουμε τις κατευθύνσεις μας. Με το “First In / First Out” είναι σαν να βγαίνουμε από το τούνελ πιο απελευθερωμένοι. Πλέον, δεν μας βαραίνει ο φόβος της αβεβαιότητας ή το άγχος του τι θα ακολουθήσει. Η νέα μας δουλειά είναι γεμάτη από αυτά που μας εκφράζουν. Είναι patterns με χρώματα που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητά μας και την ανάγκη μας να αποτυπώσουμε την πολυπλοκότητα της εμπειρίας μας. Είναι ο ρυθμός που ξαναβρήκαμε. Είναι εμείς, η ταυτότητά μας.»

Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον Γιάννη Δαμιανό και τους The Bonnie Nettles ενώ οι μίξεις έγιναν από τον Δημήτρη Δημητριάδη και τo mastering από τον Γιάννη Πετρόλια. Το artwork του άλμπουμ υπογράφει ο Bewild Brother.

Οι The Bonnie Nettles ξεκινούν στα τέλη Οκτώβρη την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία που περιλαμβάνει 23 πόλεις και θα ολοκληρωθεί στις 26 Νοεμβρίου.

To “First In/First Out” είναι μια ανεξάρτητη κυκλοφορία και είναι ήδη διαθέσιμο ψηφιακά. Σύντομα θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
30 χρόνια Δημήτρης Μυστακίδης: Συναυλία-γιορτή στην Τεχνόπολη με special guests
Μουσικά Νέα
Νατάσσα Μποφίλιου – Μανώλης Φάμελλος: Δύο νέες παραστάσεις για το «Όλα είναι Μπροστά» στο Θέατρο Θησείον
Μουσικά Νέα
25 χρόνια Athens Jazz: Το φεστιβάλ γιορτάζει με μια βραδιά που τιμά την ιστορία του θεσμού
Μουσικά Νέα
Το Primer επιστρέφει δυναμικά: Ενώνει δυνάμεις με Zamna για το μεγαλύτερο dance event του 2026
Μουσικά Νέα
Η Τάμτα επιστρέφει στο SMUT – με special guest τη Vassilina
Μουσικά Νέα
Release Athens: Δεύτερη συναυλία για τα Ημισκούμπρια μετά το επικό sold out
Μουσικά Νέα
Hug the Sun: Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος των Remade
Μουσικά Νέα
Η ΚΟΑ στην Europasinfonie: 12 χώρες ενώνουν δυνάμεις για μία εικονική ορχήστρα
Μουσικά Νέα
Σπύρος Γραμμένος: Ξεκίνησε καμπάνια crowdfunding για τον νέο του δίσκο
Μουσικά Νέα
ΑΧΟΣ ΦΕΣΤ: Μία ανοιξιάτικη μουσικοχορευτική γιορτή στο Πλύφα
Μουσικά Νέα
Borderline 2026: Οι καλλιτέχνες που κάνουν την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ άχαστη
Μουσικά Νέα
Good job Nicky: Το music video του “Dark side of the moon” μόλις κυκλοφόρησε