MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ιστορίες Καλοσύνης: Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου έρχεται στο Disney+

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης» με τους Έμμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε κάνει πρεμιέρα στο Disney+.

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η γεμάτη απρόβλεπτα και ίντριγκες, ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Ιστορίες Καλοσύνης», από την Searchlight Pictures, θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη του «Poor Things», Γιώργο Λάνθιμο, η «βαθιά ξεκαρδιστική» (David Fear, Rolling Stone) σκοτεινή κωμωδία διαθέτει ένα καστ αστέρων, με επικεφαλής τους Emma Stone, Jesse Plemons και Willem Dafoe. Η ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως «ξεκαρδιστική» (David Ehrlich, Indiewire) «θα μπερδέψει και θα ενθουσιάσει» (Peter Debruge, Variety).

Το «Ιστορίες Καλοσύνης» είναι μια τρίπτυχη ιστορία που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα που είναι αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα που προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης.

Σε σενάριο των Λάνθιμου και Ευθύμη Φιλίππου, η ταινία είναι μια παραγωγή των Ed Guiney, Andrew Lowe, Γιώργου Λάνθιμου και Kasia Malipan. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer.

Η ταινία «Ιστορίες Καλοσύνης» κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για τον Jesse Plemons στο φετινό Φεστιβάλ Καννών.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPoor Things: Η καλύτερη ταινία της χρονιάς σύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου12.09.2018

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Εύα: Η εμβληματική ταινία της Μαρίας Πλυτά ταξιδεύει στο Φεστιβάλ των Καννών
Cine News
Ο The Boy κάνει ένα τριήμερο takeover στο κτίριο της Στέγης
Cine News
Με… άρωμα Ελλάδας – Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Η ιστορία του queer cinema είναι μια ιστορία αντίστασης - και σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ
Cine News
Τρόμος… κάτω από τ’ αστέρια: 8 horror ταινίες που θα δούμε το καλοκαίρι στα θερινά
Cine News
Kingsman: Ώρα για rewatch της απόλυτης action κωμωδίας – Τι παίζει αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
«The Punisher: One Last Kill»: Ο Punisher επιστρέφει αποκλειστικά στο Disney+
Cine News
Ο Γουίλεμ Νταφόε έρχεται στην Αθήνα – Το «Πάρτυ Γενεθλίων» στο 16ο Athens Open Air Film Festival
Cine News
Σύγκρουση: Νέες backstage εικόνες από τα γυρίσματα του νέου δικαστικού θρίλερ του Mega
Cine News
«Δελφοί – Η καρδιά των αρχαίων μυστηρίων»: Πρεμιέρα για το νέο ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV σε συμπαραγωγή της France Télévisions
Cine News
Βραβεία ΙΡΙΣ 2026: Όλες οι υποψηφιότητες
Cine News
5ο Kino Athens: Ανοιχτό κάλεσμα υποβολής ταινιών για το Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Αθήνας