MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ο Γιάννης Μπέζος με έμαθε να το βουλώνω και να γίνομαι πάλι μαθητής» (vid)

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» για τη γεμάτη τηλεοπτική και θεατρική σεζόν που πέρασε, αλλά και το «σχολείο» που ακούει στο όνομα Γιάννης Μπέζος. Τι ετοιμάζει για τη νέα σεζόν;

Monopoli Team

«Πέρασα πολύ ωραία φέτος», είπε στην Ναταλία Αργυράκη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, μιλώντας για τη “γεμάτη” χρονιά του όσον αφορά στα επαγγελματικά. «Αρχές του χειμώνα τελείωσα με τις ‘Ψυχοκόρες’, συν-ταξίδεψα ξανά με τον υπέροχο Γιάννη Μπέζο στις ‘Αινιγματικές Παραλλαγές’ και είχα και τη χαρά να συναντηθώ και με την πλευρά της Κρήτης, από τον Γενάρη και μετά, στον ‘Σασμό’».

«Μπορεί να μισούν τον ήρωα, αλλά υπάρχει και μια αγάπη σε αυτό το σύμπαν που φτιάχνεις. Δεν φάγαμε βρισίδι», σχολίασε για τον ρόλο-πρόκληση με τον οποίο αναμετρήθηκε στις «Ψυχοκόρες», τον Κοσμά Κοτρώτση. «Εμένα μου άρεσε ο Κοσμάς Κοτρώτσης γιατί οτιδήποτε κι αν έκανε ήταν αθώο, όσο ιντριγκαδόρικο ή πονηρό κι αν ήταν. Εμπεριείχε, τουλάχιστον για εμένα, την αθωότητα του να δοκιμάζεις κάτι για πρώτη φορά. Οτιδήποτε παράνομο ή βίαιο γενικά δεν μου αρέσει, με ταράζει λίγο η βία, ακριβώς γιατί ξέρω ότι έχω ένα κομμάτι της μέσα μου». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑλέξανδρος Βάρθης για ‘Ψυχοκόρες’ : «Όταν πέρασα από casting είπα πως θέλω οπωσδήποτε να το κάνω» (vid)12.09.2018

Όσο για τον ρόλο του εισαγγελέα Χρήστου Γιακωβάκη στον «Σασμό», ο ηθοποιός σχολίασε: «Δεν είμαι τόσο απόλυτος, κυνικός και στυγνός όσο ο ρόλος μου στη σειρά. Είμαι γενικά πιο ευαίσθητος και από τους δύο αυτούς ήρωες που υποδύθηκα φέτος στην τηλεόραση. Και όσο μεγαλώνω γίνομαι και περισσότερο ευαίσθητος. Καμιά φορά σκέφτομαι, αν μεγαλώσω λίγα χρόνια ακόμη τι θα γίνει; Θα πηγαίνω κάπου μόνος και θα κλαίω; Με ακουμπάει πια το συναίσθημα. Παλιά θα εκδήλωνα τη χαρά μου με χιλιάδες άλλους τρόπους, πλέον με πιάνει ένα πράγμα σας λυγμός». 

«Καμιά φορά με πιάνουν ενοχές για το αν προσπάθησα μέσα στη μέρα μου όσο έπρεπε, αν γεύτηκα τη μέρα μου όσο έπρεπε, αν είπα όσα ‘σ’ αγαπώ’ έπρεπε, αν πήρα αγκαλιά κόσμο, αν φιλήθηκα, αν έκανα έρωτα, αν βγήκα με τον σκύλο μου, αν διάβασα, αν συγχώρησα τον εαυτό μου…», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης άνοιξε το «κεφάλαιο Γιάννης Μπέζος». «Συναντηθήκαμε πρώτη φορά στους ‘Απαράδεκτους’ όταν εγώ ήμουν παιδί. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που είδα και τελικά με όλη αυτή την παρέα συναντήθηκα, εκτός από τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο. Τελικά όλη η παρέα των ‘Απαράδεκτων’ νομίζω πως ήταν και γαμώ τα παιδιά».

Και συνέχισε για τον  Γιάννη Μπέζο: «Είναι για εμένα είναι κάτι πολύ αγαπημένο πια. Είναι κιμπάρης, μπεσαλής, κερνάει. Είναι όλα όσα δεν έχει δείξει ποτέ σε καμία συνέντευξή του. Είναι ένας άνθρωπος 12 χρονών στον χώρο που έχει στην καρδιά του, στη συμπεριφορά του, στη δοτικότητά του. Είναι ο μόνος άνθρωπος που με έμαθε να το βουλώνω και να γίνομαι πάλι μαθητής. Έχω μάθει πολλά από τον Γιάννη. Όλοι θα ήθελαν έναν φίλο σαν κι αυτόν». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Πολλές φορές πέφτουμε και έχουμε ανάγκη να βρεθεί κάποιος να μας πει ‘ξανασήκω’» (vid)12.09.2018

Φέτος το καλοκαίρι, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης πρωταγωνιστεί στην εμβληματική τραγωδία του Ευριπίδη, «Ηρακλής Μαινόμενος», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά, που θα πραγματοποιήσει καλοκαιρινή περιοδεία σε περισσότερους από 40 σταθμούς στην Ελλάδα.

Τέλος αποκάλυψε ότι τον χειμώνα θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε σε ένα νέο εγχείρημα, τη «Φάλαινα», μια παράσταση σε δική του σκηνοθεσία, βασισμένη στην πολυσυζητημένη ταινία του Αρονόφσκι.

Περισσότερα από ShowBiz