MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

«Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι»: To best seller βιβλίο της Λένας Μαντά γίνεται σίριαλ στον Alpha (vid)

Η Λένα Μαντά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και αποκάλυψε πως το best seller βιβλίο της «Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι», έρχεται στον Alpha τη νέα σεζόν.

Monopoli Team

Στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» βρέθηκε η Λένα Μαντά και μίλησε για το αγαπημένο βιβλίο «Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι», που έγραψε το 2007 και που φέτος κυκλοφορεί τη συνέχεια της ιστορίας του με τίτλο «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι. Η επόμενη γενιά».

Έτσι όσοι έχετε διαβάσει το πρώτο βιβλίο και συγκινηθήκατε με τις ιστορίες των πέντε αδελφών, της Μελλισάνθης, της Ιουλίας, της Ασπασίας, τη Πολυξένης και της Μαγδαληνής, πλέον έχετε την ευκαιρία να μάθετε τη συνέχειά τους. Σε ένα νέο βιβλίο που η ίδια η συγγραφέας εύχεται να αγαπηθεί όσο το πρώτο – ήταν το πρώτο ελληνικό μυθιστόρημα που μεταφράστηκε από την Amazon και πούλησε περισσότερα από 100.000 αντίτυπα στην αγγλική του έκδοση. Μιλώντας για το βιβλίο της αυτό, η Λένα Μαντά ανέφερε πως «έχει άστρο». 

Στη συνέχεια της εκπομπής έγινε η αποκάλυψη πως το πρώτο βιβλίο θα γίνει σήριαλ, το οποίο θα προβληθεί τη νέα σεζόν στον Alpha – κάτι που ακούστηκε για πρώτη φορά. Σχετικά με το αν η ίδια η συγγραφέας θα εμπλακεί στο καστ της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς, η ίδια απάντησε πως «όταν έχεις τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στην εταιρία παραγωγής και στο κανάλι, κάθεσαι πίσω και χαλαρώνεις. Αν ρωτηθώ θα πω την άποψή μου αλλά μέχρι εκεί. Δεν περίμενα να γίνει σειρά το συγκεκριμένο βιβλίο, γιατί το θεωρώ πολύ δύσκολο. Κι όμως, τελικά θα γίνει». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑρχελάου 5: Η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ έρχεται τον Σεπτέμβριο – Ποιος αντικαθιστά τον Μελέτη Ηλία;12.09.2018

Τέλος, μιλώντας για το sequel του βιβλίου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ το είχα γράψει και όταν τελείωσα και το παρέδωσα μου είπαν ότι το πρώτο βιβλίο θα γίνει σειρά. Χαμός γίνεται στο βιβλίο. Στο πρώτο είχε πέντε βασικούς χαρακτήρες, τις κόρες της Θεοδώρας, εδώ τώρα έχει έξι, τις εγγονές της. Ανακατεύονται πολλά πράγματα. Κακοποίηση, παρένθετη μητρότητα, όνειρα που τσακίζονται ή πραγματοποιούνται και πονάνε περισσότερο». 

Περισσότερα από Cine News