MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Ραντεβού στην Πειραιώς 260: 3+1 αγαπημένα στέκια για πριν και μετά το Φεστιβάλ Αθηνών

Για ένα ακόμη καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στην Πειραιώς 260, εκεί που φιλοξενείται ένα μέρος του προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Πριν ή μετά, θα κάνουμε πάντα τη βόλτα μας τριγύρω προς εντοπισμό αγαπημένων στεκιών για φαγητό ή ποτό πριν ή μετά την παράσταση. Ας τα δούμε μαζί.

Μαριαλενα Μάλλιου | 15.06.2024 Credits Photo Cover: Giovanna Gomes/Unsplash

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η έναρξη του καλοκαιριού σηματοδοτείται και με την έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024. Και επειδή, φυσικά, η βραδιά δεν γίνεται να ολοκληρωθεί με τη λήξη της παράστασης, εμείς κάνουμε ένα “τουρ” γύρω από τους χώρους που φιλοξενούν το πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ και ανακαλύπτουμε όλα τα ενδιαφέροντα εκείνα spots, στα οποία θα συνεχιστεί η βραδιά μας. Αυτή την εβδομάδα ξεκινάμε τη βόλτα μας με αφετηρία την Πειραιώς 260 και ξεχωρίζουμε 3 + 1 μέρη για φαγητό ή ποτό πριν ή μετά την παράσταση. Φύγαμε!

ΜΟΜΟ Kallithea
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MOMO (@momokallithea)

Είτε είστε σε mood για φαγητό, είτε για ποτό, το MOMO στην Καλλιθέα θα σας καλύψει απόλυτα με προτάσεις για όλες τις διαθέσεις. Σε μία υπέροχη αυλή, με φανταστική ατμόσφαιρα και πολλά φυτά, το MOMO είναι ένα από τα καλύτερα spots για να σας φιλοξενήσουν μετά από μία παράσταση, με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και φανταστικά cocktails. Η ρομαντική του ατμόσφαιρα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, για να κλείσει η βραδιά σας.
Διεύθυνση: Σαπφούς 95, Καλλιθέα 17676
Τηλέφωνο: 2109562300

Line Athens
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Line Athens (@line.athens)

Και πάμε προς Πετράλωνα και στο Line Athens, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα μας νέα μαγαζιά της Αθήνας. Το μαγαζί χαρακτηρίζεται ως wine bar ή cocktail bar, ενώ έχει και φανταστικό φαγητό με gourmet πινελιές και μία to share φιλοσοφία, η οποία ταιριάζει τέλεια σε μία έξοδο για κρασί ή ποτό. Η elegant αισθητική του δίνει τη δική της πινελιά στις καλοκαιρινές αθηναϊκές νύχτες, ειδικά συνδυασμένη με μία καλή παράσταση. Ιδανικά, πριν πάτε, θα σας προτείναμε να έχετε κάνει κάποια κράτηση.
Διεύθυνση: Αγαθοδαίμωνος 37, Αθήνα 11853
Τηλέφωνο: 2117507185

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔροσερό… brunch στα νότια της Αθήνας12.09.2018

Andaman

Και πάμε ένα διαφορετικό spot και έναν υπέροχο μαξιμαλιστικό χώρο -παραμένοντας, ωστόσο, στα Πετράλωνα. Ο λόγος για το Andaman, ένα φανταστικό ταϊλανδέζικο εστιατόριο, με έντονες καλλιτεχνικές πινελιές και αύρα καλοκαιριού παντού στην ατμόσφαιρα. Αν είστε fan της ταϊλανδέζικης κουζίνας ή των ethnic γεύσεων, το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Φυσικά, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και κάποια από τα εξαιρετικά, ιδιαίτερα cocktails του μαγαζιού.
Διεύθυνση: Αλόπης 65, Αθήνα 11853
Τηλέφωνο: 2112104939

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHip hop battle & All styles battle: Εκρηκτικές χορευτικές αναμετρήσεις στην Πειραιώς 26012.09.2018

Polpo

Και πάμε στο +1 μας με κατεύθυνση προς Ρέντη και όρεξη για seafood. Αυτή τη φορά σας έχουμε μία πρόταση για πριν την παράσταση, εκτός και αν η παράστασή σας τελειώνει νωρίς και φανταστικό θαλασσινό φαγητό στο Polpo στου Ρέντη. Το καλοκαίρι στην Ελλάδα, προφανώς και είναι συνδεδεμένο με ψάρια και θαλασσινά και δεν θα μπορούσαμε να μην προτείνουμε ένα τέτοιο spot, μιας και βρίσκεται 10, μόλις, λεπτά με τα πόδια από την Πειραιώς 260. Αν, λοιπόν, ψάχνετε spot για φαγητό πριν την παράσταση, σταματήστε να ψάχνετε!
Διεύθυνση: Τζων Κέννεντυ 6, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 18233
Τηλέφωνο: 2107104578

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλα τα “Live στην Πλατεία” της Πειραιώς 260 που θα απολαύσουμε με ελεύθερη είσοδο12.09.2018

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω