MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ίδρυμα Ωνάση: Η Στέγη δηλώνει το παρόν στο Athens Pride 2024

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο του Athens Pride 2024 στηρίζει έμπρακτα τις διεκδικήσεις της LGBTQIΑ+ κοινότητας με ένα πολύχρωμο περίπτερο στην πλατεία Συντάγματος και μια καμπάνια με τη φωνή της Μαρίας Ναυπλιώτου στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αποδοχής.

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση Athens Pride 2024
Monopoli Team

Και φέτος η Στέγη δηλώνει #Παρούσα στο Athens Pride με ένα πολύχρωμο περίπτερο, στις 15 Ιουνίου – ανήμερα του Parade – στην πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας.

«Κάτω από το μεγάλο ουράνιο τόξο του περιπτέρου της Στέγης θα βρείτε τις βεντάλιες Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Ας διαδώσουμε το μήνυμα αγάπης και ας στηρίξουμε έμπρακτα τις διεκδικήσεις της LGBTQIΑ+ κοινότητας στη διαρκή μάχη για δημοκρατία, ισότητα και δικαιοσύνη.

Η 15η Φεβρουαρίου 2024 έγραψε ιστορία ως η ημέρα που κατοχυρώθηκαν τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών στον γάμο και τη γονεϊκότητα. Για πρώτη φορά, η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα είναι ορατή απέναντι στον νόμο, ισότιμη στα δικαιώματα. Η Στέγη γιόρτασε με περηφάνια, ως ενεργό μέρος της αλλαγής, αφού από το 2022 μίλησε ανοιχτά για τα δικαιώματα των ομόφυλων οικογενειών με την καμπάνια αγάπης και συμπερίληψης «Η αγάπη κάνει την οικογένεια».

Η ομοτρανσφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη λίγες μέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου μάς συγκλόνισε. Τελικά, πόσο έχει προχωρήσει η ελληνική κοινωνία; Αρκεί η αλλαγή της νομοθεσίας για να αλλάξουν οι συνειδήσεις; Η πραγματικότητα μας δείχνει ότι πρέπει να επιμείνουμε για τα αυτονόητα. Για μια κοινωνία που θα είναι η μεγάλη μας οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Γιατροί του Κόσμου στο Athens Pride 2024: Δωρεάν έλεγχος για HIV, ιογενή ηπατίτιδα και ΣΜΝ12.09.2018

Μέσα από τη φετινή καμπάνια της Στέγης για τον εορτασμό του Athens Pride, με τη φωνή της Μαρίας Ναυπλιώτου στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αποδοχής στην Αθήνα και σε όλον τον κόσμο. Για κάθε «ανοίξτε», θέλουμε να ανοίξει μια αγκαλιά, μια συζήτηση, μια πόρτα σχολείου, μια θέση εργασίας. Θέλουμε η αγάπη να βγει έξω και να πλημμυρίσει την πόλη και τους ανθρώπους της. Σε έναν κόσμο όπου θα αισθανόμαστε ασφαλείς να ζούμε όπως πραγματικά θέλουμε».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

https://www.onassis.org/el/initiatives/lgbtqia

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Η ζωή και το έργο του Νίκου Ξυλούρη στο Θέατρο Ήβη, Οι Ποιητές της Ελευθερίας στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 2 Δεκεμβρίου
Εκδηλώσεις
The Ellinikon Experience Park: Φοράει τα γιορτινά του και μάς προσκαλεί σε μια χριστουγεννιάτικη εμπειρία
Εκδηλώσεις
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Ο Δημήτρης Δημητριάδης συζητά με τον Νίκο Διαμαντή για το «Θέατρο Σήμερα»
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα (01-05/12) στην πόλη
Εκδηλώσεις
"Τα άνθη του κακού" από τον Σέρχιο Μπλάνκο, το Kubara Project Reloaded επιστρέφει - και όσα άλλα θα κάνουμε στην πόλη σήμερα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Όσα θα κάνουμε το τελευταίο ΣΚ του Νοεμβρίου
Εκδηλώσεις
Free City: Οι προτάσεις μας για να διασκεδάσεις δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Αγορές
The Meet Market Xmas Edition για 10 γιορτινές ημέρες στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ
Εκδηλώσεις
«Πες μου μια Ιστορία»: Κύκλος συζητήσεων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Εκδηλώσεις
Όταν η κωμωδία γίνεται εργαλείο συμφιλίωσης: Στο workshop της σκηνοθέτιδας Maja Milatović-Ovadia