MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Slimane: Ανακοίνωσε το νέο του τραγούδι με μία performance μπροστά από την Παναγία των Παρισίων

Μετά το “Mon Amour”, ο Γάλλος τραγουδιστής επιστρέφει μ’ ένα νέο τραγούδι που εξυμνεί την ειρήνη. Μάλιστα, το ανακοίνωσε με μια performance μπροστά από το iconic location της Γαλλίας, την Παναγία των Παρισίων.

Monopoli Team

Ο Slimane που έχει προκαλέσει φρενίτιδα και κερδίσει διθυραμβικές κριτικές, ανακοίνωσε μ’ έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Resister/What About Peace?”, που εξυμνεί την ειρήνη.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε το τραγούδι με μια performance μπροστά από το iconic location του Notre-Dame της Γαλλίας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SLIMANE (@slimane)

Το “Resister/What About Peace?” είναι το νέο τραγούδι μετά το “Mon Amour” και κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου.

“Resist the mermaids song. I want to believe in Peace so I don’t die of hate.”

Το τραγούδι “Mon Amour” του εκπροσώπου της Γαλλίας, Slimane, άγγιξε τις ψυχές όλων των Ευρωπαίων. Ο Γάλλος τραγουδιστής συγκλόνισε και συγκίνησε με την ερμηνεία του “γεμίζοντας” το στάδιο στο Μάλμε της Σουηδίας με τη σταθερή, υπέροχη φωνή του. Το εύρος της φωνής του και η απλή συνοδεία πιάνου έκοψαν την ανάσα, ενώ το αποκορύφωμα της εμφάνισης ήταν η στιγμή που ο Slimane απομακρύνθηκε δύο μέτρα από το μικρόφωνο και τραγούδησε το τελευταίο ρεφρέν a’capella!

Να σημειωθεί ότι ο Γάλλος τραγουδιστής πρόκειται να ταξιδέψει για πρώτη φορά στη χώρα μας, στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2025. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να έρθει για μία και μοναδική εμφάνιση, αλλά τα εισιτήρια βγήκαν sold out, όπως ανακοινώθηκε, σε μόλις 8 ώρες. Οι διοργανωτές πρόσθεσαν για αυτό τον λόγο και δεύτερη ημερομηνία για το Παλλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSold out η συναυλία του Slimane στην Ελλάδα, μέσα σε 8 ώρες12.09.2018

Την ίδια ώρα, το “Mon Amour” σκαρφαλώνει στα charts και να μετρά ρεκόρ ακροάσεων στις ψηφιακές πλατφόρμες, κάνοντας πολλούς να αποκαλούν τον Slimane “τραγουδιστή του έρωτα”. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βρείτε και ακούστε την Esc 2024 συλλογή ψηφιακά, εδώ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα