MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Seven (From East to West): O Monsieur Minimal επιστρέφει με νέο συναρπαστικό αγγλόφωνο άλμπουμ

Τέσσερα χρόνια μετά το Easteria album και αφού μάς προϊδέασε με μερικά singles, ο Monsieur Minimal μάς ξεδιπλώνει το “Seven {From East to West}” παρουσιάζoντας ένα ακόμα συναρπαστικό, ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Monopoli Team

Τέσσερα χρόνια μετά το Easteria album κι αφού μας προϊδέασε με τα singles, Desert in Your Eyes, Anatolia και το “θεόσταλτο” My soul is back, το οποίο συνοδεύεται ίσως από το πιο ιδιαίτερο μουσικό βίντεο που έγινε ποτέ σε ελληνική παραγωγή, ο Monsieur Minimal μάς ξεδιπλώνει το “Seven {From East to West}” παρουσιάζoντας ένα ακόμα συναρπαστικό, ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Το “Seven {From East to West}” είναι το έβδομο προσωπικό άλμπουμ του αγαπημένου καλλιτέχνη και έχει αναφορές από τους αγαπημένους ήχους της ανατολής ως αυτούς της δύσης σε ένα ιδιαίτερο μουσικό παζλ, συμπληρώνοντας νέα στοιχεία στις συνθέσεις του από μουσικά είδη όπως αυτά της Soul, της Funk, της Disco έτσι όπως μόνο ο Monsieur Minimal μπορεί να συνδυάσει και να παντρέψει μέσα από το μοναδικό του POP φίλτρο και την ιδιαίτερη αισθητική του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα μουσικά φεστιβάλ που θα μάς ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

Μοναδική στιγμή στο άλμπουμ, αποτελεί το “Give it to me” με την εκπληκτική ερμηνεία της Αναστασίας Βελισσαρίου σε μια ατμόσφαιρα που θα ζήλευε ακόμα κι ο ίδιος ο Prince ενώ το massive hit του άλμπουμ ακούει στον τίτλο “Last Dance” ένα Neo-soul disco τραγούδι που σου κολλάει σαν την πιο γλυκιά τσίχλόφουσκα στο μυαλό.

Το άλμπουμ συμπληρώνουν δυο νέες ώριμες, Neo-vintage εκτελέσεις, σε δυο παλιότερα αγαπημένα τραγούδια του Monsieur Minimal από το debut άλμπουμ του “Lollipop”. Τo κλασικό “Love story” μεταμορφώνεται σε “Love and hate story” και το επικό “Love is a circle” σε “Life is a circle” του οποίου την ερμηνεία παραχωρεί στην Aναστασία Βελισσαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑνανεωμένοι Fundracar, εμβληματική Charli XCX, επική Peggy Gou και Saint Levant από τη Γάζα με αγάπη12.09.2018

Το Seven κυκλοφορεί σε βινύλιο στα δισκοπωλεία και online και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ από την Mo.Mi.Records.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα