MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

«Χωρίς φλόγα μέσα σου, δεν κάνεις θέατρο»: Ο Νικήτας Τσακίρογλου σε μια βαθιά προσωπική εξομολόγηση (vid)

Καλεσμένος της εκπομπής Στούντιο 4, ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε για τα 70 χρόνια πορείας του στο θέατρο, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τη ζωή με τη Χρυσούλα Διαβάτη.

Monopoli Team

«Είμαι πλούσιος, ευχαριστημένος, πλήρης ζωής και ημερών», λέει ο Νικήτας Τσακίρογλου στην κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4, πριν προχωρήσει σε μια βαθιά, προσωπική εξομολόγηση. «Εύχομαι να έχω υγεία και να μη φέρω τον οίκτο στο κοινό μου». 

Ο Νικήτας Τσακίρογλου έχει συμπληρώσει 70 χρόνια στον χώρο του θεάτρου. «Ξεκίνησα στο Εθνικό και ήμουν υποχρεωμένος να μείνω εκεί γιατί τελείωσα με άριστα. Είχα πολύ σπουδαίους καθηγητές που με δίδαξαν τα γράμματα του θεάτρου», είπε ενώ ανέφερε πως «δεν γίνεται χωρίς φλόγα να κάνεις θέατρο». «Είναι μια δουλειά που δεν την κάνεις για να σου επιφέρει άνεση ζωής. Αισθάνομαι πως εγώ βρέθηκα σε αυτόν τον χώρο με τύχη. Δεν είναι μόνο η ικανότητα που διαθέτεις. Είναι και το αστέρι. Κι εγώ το είχα για να μπορέσω να κάνω αυτό που έκανα».

«Είναι ψυχοφθόρο επάγγελμα. Πρέπει να δώσεις πολλά από τον εαυτό σου. Είναι μια μοναστική δουλειά, όπως τη λέω εγώ. Μια δουλειά που πρέπει να της αφιερωθείς. Το καμαρίνι μας είναι το κελί μας», δήλωσε χαρακτηριστικά και μοιράστηκε πως παράλληλα με το θέατρο προσπάθησε να δημιουργήσει και οικογένεια. Και τα κατάφερε με την επίσης ηθοποιό Χρυσούλα Διαβάτη, με την οποία μετρούν 63 χρόνια κοινής ζωής. «Δεν είναι εύκολη η ζωή με τη Χρυσούλα Διαβάτη. Ούτε και για εμένα, αλλά τι σημασία έχει; Σημασία έχει ότι μπορούμε να τσακωθούμε και να τα βρούμε την επόμενη ημέρα». «Στο σπίτι δεν συζητάμε ποτέ με τη Χρυσούλα για τη δουλειά μας». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μέμος Μπεγνής θυμάται το «Μη μου λες αντίο» – Ποια σκηνή του έχει μείνει αξέχαστη από τη σειρά;12.09.2018

«Δεν μου άρεσαν τα παιδικά μου χρόνια, δεν ήταν καλά. Ήταν πικρά αυτά τα χρόνια. Ονειρευόμουν να γίνω καλύτερος για να ξεφύγω από τη μοίρα μου», εξομολογείται στη συνέχεια. «Είμαι παιδί της κατοχής, παιδί του πολέμου. Δύσκολα εκείνα τα χρόνια και για εμένα και για την οικογένειά μου αλλά και για την Ελλάδα».

«Τώρα που έχω μεγαλώσει βλέπω αυτό το παρελθόν και μπορώ να κρίνω. Το παρόν είναι δύσκολο να το κρίνεις, το ζεις», είπε στο τέλος.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Lily Collins: Κυκλοφόρησε η καμπάνια που γύρισε σε Πετράλωνα και Νέα Μάκρη
ShowBiz
«Χάρισε απλόχερα το ταλέντο του»: H Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο
ShowBiz
Βικτώρια Φασιανού: Η γενναιόδωρη κίνηση στον άνδρα που έσωσε έργο του πατέρα της από τις φωτιές στο Λος Άντζελες
ShowBiz
Project Hail Mary: Ο Ryan Gosling σε αποστολή ενάντια στον χρόνο με το TAG Heuer Connected Calibre E5
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel
ShowBiz
Η Ζαμάνη για το περιστατικό με τη μπλούζα σε συναυλία: «Με στεναχώρησε που με έκραζαν γυναίκες» (vid)