MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Δροσιά στα θερινά με Τζάρμους, Γουιλ Σμιθ και επανεκδόσεις

Μετά από τις νέες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου και του Τζορτζ Μίλερ που έφεραν άνοδο στα εισιτήρια του εγχώριου box office, το πρώτο κύμα καύσωνα αναμένεται να φέρει ακόμη περισσότερο κόσμο στα θερινά. Το μενού της τρέχουσας εβδομάδας περιλαμβάνει τέσσερις νέες ταινίες και τρεις επανεκδόσεις.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Ghost Dog: Ο Τρόπος Των Σαμουράι

Tο «Ghost Dog» του Τζιμ Τζάρμους αγγίζει τα στάνταρ ενός αριστουργήματος. Η ταινία του κορυφαίου ανεξάρτητου αμερικανού σκηνοθέτη που ήταν υποψήφια για το Χρυσό Φοίνικα το 1999, επιστρέφει στις θερινές κινηματογραφικές αίθουσες με επετειακές, ψηφιακά αποκατεστημένες κόπιες με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την αρχική της κυκλοφορία.
Αίθουσες προβολής

Crocodile

Δεύτερη σημαντική επανέκδοση είναι το «Crocodile» το σκηνοθετικό ντεμπούτο του νοτιοκορεάτη Κιμ Κι-Ντουκ από το μακρινό 1996 που προβάλλεται για πρώτη φορά στην χώρα μας.
Αίθουσες προβολής

Νταααααλί!

Η βιογραφία για τον Σαλβαντόρ Νταλί («Νταααααλί!») υπακούει στα εκκεντρικά στερεότυπα της ιδιοφυίας του σουρεαλιστή ζωγράφου τον οποίο υποδύονται 5 διαφορετικοί ηθοποιοί.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Bad Boys: Ride or Die

Το «Bad Boys: Ride or Die» είναι η νέα καταιγιστική περιπέτεια που φέρει και πάλι κοντά τους Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Παρατηρητές

Οι «Παρατηρητές» είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ισάνα Σιάμαλαν φαίνεται να βαδίζει σταθερά τα χνάρια του μπαμπά της (Μ. Νάιτ Σιάμαλαν) με ένα μεταφυσικό θρίλερ που έχει πρωταγωνιστές κάποια αλλόκοτα πλάσματα ενός απομονωμένου δάσους της Ιρλανδίας.
Αίθουσες προβολής

Detective Conan: Το Άστρο του Ενός Εκατομμυρίου

Το «Detective Conan: Το Άστρο του Ενός Εκατομμυρίου» του Τσίκα Ναγκαόκα είναι ακόμη ένα επεισόδιο της δημοφιλούς anime σειράς.
Αίθουσες προβολής

Θεέ μου τι σου κάναμε

Τέλος, δέκα χρόνια μετά από την πρώτη της έξοδο, η γαλλική διαπολιτισμική κωμωδία «Θεέ μου τι σου κάναμε» ξανασυναντά το ελληνικό κοινό που την λάτρεψε!
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας