MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
02
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της “Τόσκας” του Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 1.500 δωρεάν θέσεις σε ανέργους στη γενική δοκιμή της δημοφιλέστατης όπερας του Τζάκομο Πουτσίνι, “Τόσκα”.

Φωτογραφία: Βασίλης Μακρής
Monopoli Team

Λυρική τέχνη προσβάσιμη σε όλους

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 1.500 δωρεάν θέσεις σε ανέργους στη γενική δοκιμή της δημοφιλέστατης όπερας του Τζάκομο Πουτσίνι “Τόσκα”, την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 στις 21:00 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Για ένατη χρονιά η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει τη δυνατότητα σε άνεργους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν δωρεάν μια εντυπωσιακή παραγωγή όπερας στο Ηρώδειο, με στόχο να κάνει τη λυρική τέχνη προσβάσιμη σε όλους.

Η Τόσκα, ένα μοναδικό οπερατικό θρίλερ, είναι το κατεξοχήν έργο του κορυφαίου συνθέτη που ευθυγραμμίζεται στα ιδεώδη του βερισμού – του ιταλικού κινήματος του νατουραλισμού. Δίκαια μια από τις δημοφιλέστερες όπερες του ρεπερτορίου, όπου τα παράφορα πάθη υπογραμμίζονται από την άκρως υποβλητική μουσική του Τζάκομο Πουτσίνι. Την παραγωγή, η οποία θα παρουσιαστεί για τέσσερις παραστάσεις στις 1, 2, 6 και 11 Ιουνίου 2024 στο Ηρώδειο, διευθύνει ο καταξιωμένος αρχιμουσικός και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Λουκάς Καρυτινός, ενώ η σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του καταξιωμένου σκηνοθέτη Ούγκο ντε Άνα. Την αναβίωση της σκηνοθεσίας υπογράφει η Κατερίνα Πετσατώδη. Πρωταγωνιστούν σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι μονωδοί με διεθνή καταξίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤόσκα: Η Εθνική Λυρική Σκηνή “ανοίγει” το Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο12.09.2018

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

Πώς θα προμηθευτείτε τα δωρεάν εισιτήρια

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή της Τόσκας –με την επίδειξη δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας– θα γίνει έως εξαντλήσεως των εισιτηρίων στα Ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα / τηλ. κέντρο: 2130885700), την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, από τις 11.00 έως τις 20.00.

Σημειώνεται ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚατερίνα Ευαγγελάτου, τι ξεχωρίζεις στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών;12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τζάκομο Πουτσίνι, Τόσκα
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
1, 2, 6, 11 Ιουνίου 2024 | Ώρα έναρξης 21:00

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Αφιέρωμα
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Θεατρικά Νέα
Ανοίγει το νέο θέατρο Μετς του Σωτήρη Τσαφούλια – Η παράσταση που θα το εγκαινιάσει
Art & Culture
Μια παράσταση για εκείνους που πήγαν για τσιγάρα και δεν ξαναγύρισαν ποτέ
Θεατρικά Νέα
Ταξιδεύουμε στη «Λαπωνία» για 2η σεζόν
Θεατρικά Νέα
7ος Διεθνής Διαγωνισμός Μπαλέτου Κωνσταντινούπολης: Αιτήσεις συμμετοχής
Θεατρικά Νέα
αθανασία: Το νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Θεατρικά Νέα
Η «Αλεξάνδρεια» επιστρέφει για νέο κύκλο παραστάσεων στο Παλλάς
Εκδηλώσεις
Μαύρη Γαλότσα: Η κωμωδία της Βάσιας Αργέντη ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα
Art & Culture
Στην πρόβα: «Μπεν και Ίμο» - Δύο ιδιοφυίες της βρετανικής μουσικής ζωντανεύουν ξανά στην ΕΛΣ
Θεατρικά Νέα
O Mάριο Μπανούσι βραβεύεται στην Μπιενάλε Θεάτρου Βενετίας
Θεατρικά Νέα
Το Τρίτο Στεφάνι, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, μεταφέρεται σε νέα στέγη λόγω μεγάλης ζήτησης
Θεατρικά Νέα
"Αστόρια": Μια μεγάλη παραγωγή ζωντανεύει την ιστορία της μετανάστευσης στο Παλλάς