MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
17
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οντισιόν για παιδιά για το μιούζικαλ Matilda στο θέατρο Παλλάς

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ MATILDA έρχεται τον Οκτώβριο του 2024 στο θέατρο Παλλάς με νέα διανομή για την οποία θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις για κορίτσια και αγόρια 6-13 ετών.

Monopoli Team

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ MATILDA (βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Roald Dahl, σε κείμενο του Dennis Kelly και στίχους-μουσική του Tim Minchin) είναι μια παράσταση που, από το 2011 έως σήμερα, έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων και βραβείων, κερδίζοντας το κοινό (μικρούς και μεγάλους) και τους κριτικούς, στο West End του Λονδίνου, το Broadway και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Δεκέμβριο του 2022, το μιούζικαλ MATILDA, έγινε ταινία, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως, ενώ απέσπασε πολλά διεθνή βραβεία, σημειώνοντάς τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ελληνικής παράστασης, όπως παρουσιάστηκε στο θέατρο Ακροπόλ το 2018, μια ολοκαίνουργια λαμπερή υπερπαραγωγήτου μιούζικαλ MATILDA έρχεται τον Οκτώβριο του 2024 στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ.

Η Θέμις Μαρσέλλου και οι συνεργάτες της πραγματοποιούν ακρόαση για κορίτσια και αγόρια 6-13 ετών, με ικανότητες στο τραγούδι, το χορό και την υποκριτική.

Τα παιδιά θα πρέπει:
  1. Να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι της επιλογής τους (κατά προτίμηση από μιούζικαλ ή ταινίες της Disney) και να έχουν μαζί τους στικάκι karaokeμε τη συνοδεία του τραγουδιού.
  2. Να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια για να εξεταστούν στο χορό.
  3. Να έχουν μαζί τους μια πρόσφατη φωτογραφία (πορτρέτο) και ένα σύντομο βιογραφικό.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6975710071, από 13/5/2024 έως 19/5/2024 και ώρες από 11:00 έως 17:00.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Θεατρικά Νέα
Οι "Σπυριδούλες" της Νεφέλης Μαϊστράλη επιστρέφουν στη σκηνή
The Art of Life
18 Έλληνες σχεδιαστές στήνουν ένα διαφορετικό fashion show στο Φεστιβάλ Αθηνών
Θεατρικά Νέα
Με ελληνική συμμετοχή και φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Φιλιππούπολης
Θεατρικά Νέα
Τεχνοχώρος Εργοτάξιον: Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν 2025-2026
Θεατρικά Νέα
Σκυλίσια ζωή της Μάρτα Μπουτσάκα στο Θέατρο Eliart
Θεατρικά Νέα
Θέατρο του Νέου Κόσμου: 14 παραστάσεις σε 3 θέατρα και 5 σκηνές – Με Early Bird προσφορά
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Πορεία: Προσφορά προπώλησης – Όλες οι παραστάσεις με €12
Θεατρικά Νέα
«Στο κέντρο του κόσμου»: H Κάμιρος παρουσιάζει το πρόγραμμα για το 2025-2026
Θεατρικά Νέα
Η Martha Graham Dance Company στην Αθήνα για τα 100ά της γενέθλια – Η προπώληση ξεκίνησε
Θεατρικά Νέα
Φιλοκτήτης: Οι τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα
Θεατρικά Νέα
Τα Ξύλινα Σπαθιά, του Παντελή Καλιότσου για 2η χρονιά στο Θέατρο ΗΒΗ