MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
12
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Aria Fest: Ο star της K-Pop SUHO για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το πρώτο K-POP φεστιβάλ της Ευρώπης κάνει το ντεμπούτο του στην Αθήνα με ένα συναρπαστικό line-up για τους λάτρεις της K-POP.

Ο Suho για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φεστιβάλ K-POP μουσικής στην Ευρώπη, στις 20 Ιουνίου στο Faliro Sports Pavillion, με τον πρώτο headliner που ανακοινώνεται από το Aria fest 2024 να είναι ο SUHO, ο αρχηγός του παγκόσμιας φήμης K-Pop συγκροτήματος EXO.

Η ανεβαστική εμφάνισή του θα πραγματοποιηθεί στην Αρένα Φαλήρου (Γήπεδο Ταεκβοντό) στην Αθήνα, Ελλάδα, στις 20 Ιουνίου. Αυτή η εμφάνιση σηματοδοτεί την πρώτη σόλο εμφάνιση του SUHO στην χώρα μας , προετοιμάζοντας το έδαφος για μία αξέχαστη νύχτα.

Οι Exo είναι ένα Κινέζικο-Νότιο Κορεάτικο νεανικό συγκρότημα με βάση τη Σεούλ. Σχηματισμένο από την SM Entertainment από το 2011, το συγκρότημα έκανε ντεμπούτο το 2012 και αρχικά αποτελούνταν από δώδεκα μέλη χωρισμένα σε δύο υποσυγκροτήματα, τους EXO-K (Suho, Baekhyun, Chanyeol, D.O., Kai και Sehun) και τους EXO-M (Xiumin, Luhan, Kris, Lay, Chen, και Tao) εκτελώντας μουσική στα Κορεάτικα και στα Κινέζικα αντίστοιχα. Έχουν ονομαστεί ως “Οι Βασιλιάδες της K-pop” και “Το Μεγαλύτερο Γκρουπ στον Κόσμο”.

Στο line-up προστίθεται και το δυναμικό διεθνές K-pop boy group, OMEGA X, ως ένα ακόμα ντεμπούτο στο Aria Fest 2024. Με ένα όνομα εμπνευσμένο από το ελληνικό αλφάβητο, οι OMEGA X ετοιμάζονται για την πρώτη τους εμφάνιση τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα!

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το line-up και τα εισιτήρια στο Aria Fest 2024.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
«Μας πήρανε την πόλη»: Η Μάρθα Φριντζήλα τραγουδά για το gentrification στο νέο της τραγούδι
Μουσικά Νέα
Sold out η συναυλία του Robert Plant με τους Saving Grace και τη Suzi Dian στο Sani Festival
Μουσικά Νέα
Ο Πάνος Βλάχος επιστρέφει στη Φωκίδα για μια συναυλία στο 8ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ»
ΘΕΑΤΡΟ
Τι σχέση έχουν οι Χασάπηδες με τον χασάπικο χορό; To “Butchers” της Gloria Dorliguzzo απαντά στην Πειραιώς 260
Μουσικά Νέα
Bonnie Tyler: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική φωνή των 80s
Art & Culture
Από το YouTube στο Spotify: Πώς δύο γενιές συναντήθηκαν στoυς Florence and the Machine
Μουσικά Νέα
Για τον Γιάννη Κότσιρα «Υπάρχει Ελπίδα» – Ένα νέο τραγούδι που μιλά στην καρδιά
Εκδηλώσεις
11ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων: Πλούσιο πρόγραμμα, κορυφαίοι σολίστ και νέα θερινή ακαδημία
Μουσικά Νέα
Heavy metal ιστορία (ξανά) στο Release Athens: Η πρώτη εμφάνιση των Pantera στην Ελλάδα θα είναι ιστορική
Μουσικά Νέα
Lauren Bennett: Έφυγε από τη ζωή η φωνή του “Party Rock Anthem”
Μουσικά Νέα
Κοσμάς Αναγνωστόπουλος: Το Aegina Jazz Festival έχει όλα τα φόντα να καθιερωθεί στη Μεσόγειο – και όχι μόνο
Εικαστικά
Στέγη: H νέα σεζόν ξεκινά με παγκόσμιες πρεμιέρες, μουσική, θέατρο και νέους χώρους