MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Aria Fest: Ο star της K-Pop SUHO για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το πρώτο K-POP φεστιβάλ της Ευρώπης κάνει το ντεμπούτο του στην Αθήνα με ένα συναρπαστικό line-up για τους λάτρεις της K-POP.

Ο Suho για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Monopoli Team

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φεστιβάλ K-POP μουσικής στην Ευρώπη, στις 20 Ιουνίου στο Faliro Sports Pavillion, με τον πρώτο headliner που ανακοινώνεται από το Aria fest 2024 να είναι ο SUHO, ο αρχηγός του παγκόσμιας φήμης K-Pop συγκροτήματος EXO.

Η ανεβαστική εμφάνισή του θα πραγματοποιηθεί στην Αρένα Φαλήρου (Γήπεδο Ταεκβοντό) στην Αθήνα, Ελλάδα, στις 20 Ιουνίου. Αυτή η εμφάνιση σηματοδοτεί την πρώτη σόλο εμφάνιση του SUHO στην χώρα μας , προετοιμάζοντας το έδαφος για μία αξέχαστη νύχτα.

Οι Exo είναι ένα Κινέζικο-Νότιο Κορεάτικο νεανικό συγκρότημα με βάση τη Σεούλ. Σχηματισμένο από την SM Entertainment από το 2011, το συγκρότημα έκανε ντεμπούτο το 2012 και αρχικά αποτελούνταν από δώδεκα μέλη χωρισμένα σε δύο υποσυγκροτήματα, τους EXO-K (Suho, Baekhyun, Chanyeol, D.O., Kai και Sehun) και τους EXO-M (Xiumin, Luhan, Kris, Lay, Chen, και Tao) εκτελώντας μουσική στα Κορεάτικα και στα Κινέζικα αντίστοιχα. Έχουν ονομαστεί ως “Οι Βασιλιάδες της K-pop” και “Το Μεγαλύτερο Γκρουπ στον Κόσμο”.

Στο line-up προστίθεται και το δυναμικό διεθνές K-pop boy group, OMEGA X, ως ένα ακόμα ντεμπούτο στο Aria Fest 2024. Με ένα όνομα εμπνευσμένο από το ελληνικό αλφάβητο, οι OMEGA X ετοιμάζονται για την πρώτη τους εμφάνιση τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα!

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το line-up και τα εισιτήρια στο Aria Fest 2024.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b