MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η κρυφή ζωή της Εύα Μπράουν: O έρωτας με τον Χίτλερ και η αυτοκτονία

Παρά το χάσμα ηλικίας των 23 ετών, αναπτύχθηκε σιγά σιγά μια σχέση μεταξύ της Μπράουν και του Χίτλερ, η οποία θα παρέμενε κρυφή από τη δημοσιότητα για χρόνια

Monopoli Team

Η Εύα Μπράουν είναι ένα όνομα που, για δεκαετίες, παρέμεινε καλυμμένο από τη σκοτεινή κληρονομιά του διαβόητου συντρόφου της, του Αδόλφου Χίτλερ.

Γνωστή στον κόσμο κυρίως ως σύντροφος και σύζυγος του Φύρερ για μια φευγαλέα στιγμή πριν από την κοινή τους αυτοκτονία, η ταυτότητα και τα επιτεύγματα της Μπράουν έχουν επισκιαστεί σε μεγάλο βαθμό από την τερατώδη φιγούρα με την οποία συνδέθηκε. Ωστόσο, η εμβάθυνση στη ζωή της Εύας Μπράουν προσφέρει μια ματιά στην πολύπλοκη αφήγηση μιας γυναίκας που βρέθηκε στον στενό κύκλο ενός από τους πιο διαβόητους δικτάτορες της ιστορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆννα Φρανκ: 10+1 φορές που τα λόγια της μας ενέπνευσαν12.09.2018

Γεννημένη στις 6 Φεβρουαρίου 1912 στο Μόναχο, η Εύα Μπράουν ήταν η δεύτερη κόρη μιας ταπεινής οικογένειας, με τον πατέρα της δάσκαλο και τη μητέρα της μοδίστρα.

Τα πρώτα χρόνια της Μπράουν σημαδεύτηκαν από μια κανονική ανατροφή και εκπαίδευση, η οποία περιελάμβανε ένα πέρασμα από ένα καθολικό σχολείο, όπου διακρίθηκε στον αθλητισμό. Η πορεία της πήρε σημαντική τροπή στα 17 της χρόνια, όταν ανέλαβε θέση βοηθού του Χάινριχ Χόφμαν, του επίσημου φωτογράφου του Χίτλερ. Αυτή η δουλειά θα γινόταν η πύλη για την ενδεχόμενη σχέση της με τον Χίτλερ, τον οποίο γνώρισε στο στούντιο του Χόφμαν το 1929.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b