MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Παρασκευή 22 Μαρτίου

Θέατρο, δράσεις και αθλητισμός στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

"Ο Νεοϊμπρεσιονισμός στα χρώματα της Μεσογείου"
Monopoli Team

1. Πάθη Αγαπημένα: Μια παράσταση βασισμένη σε σονέτα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Ωδείο Αθηνών

Τα 154 Σονέτα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, από το 1609 που δημοσιεύθηκαν μέχρι σήμερα, ασκούν γοητεία και συγκίνηση. Με όχημα τη μουσική μεγάλων συνθετών της Αναγέννησης και του Μπαρόκ, η καλλιτεχνική κοινότητα των Σχολών Παραστατικών Τεχνών του Ωδείου Αθηνών [Μουσική, Θέατρο, Χορός] δημιούργησε μία παράσταση με φαντασία και πάθος, εμπνευσμένη από τους στίχους 11 σονέτων του Σαίξπηρ, για να μυήσει τους θεατές στον μοναδικό κόσμο του αιώνιου ποιητή. Κρατήσεις θέσεων: 694 6347936 | 698 8220676
22/03, 20:00
Αίθουσα Black Box, Ωδείο ΑΘηνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Patti Smith στη Στέγη: H ποιήτρια που έχει τη δύναμη12.09.2018

2. Παιχνίδι για Μεγάλους: «Ενώνοντας τις τελείες» στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

Έχει σχέση ένας πίνακας ζωγραφικής με τα μαθηματικά; Πώς συνεργάζεται ο θεατής στη σύνθεση της εικόνας ενός έργου; Η δράση της σειράς «Παιχνίδι για μεγάλους», με αφορμή την περιοδική έκθεση του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή «Ο Νεοϊμπρεσιονισμός στα χρώματα της Μεσογείου», ταξιδεύει στις Μεσογειακές ακτές της Γαλλίας, από τη Μασσαλία και την Τουλόν ως το Σαιν-Τροπέ και την Αντίμπ, και αφήνεται στις πινελιές του Signac, του Cross και του Van Rysselberghe, αναζητώντας την τέχνη στη δύση του 19ου αιώνα. Παρέα με τους συμμετέχοντες, περιηγούμαστε σε επιλεγμένα έργα της περιοδικής έκθεσης, κουβεντιάζουμε για τον Νεοϊμπρεσιονισμό, το πριν και το μετά, συνθέτουμε το δικό μας τοπίο και τελικά ενώνουμε τις τελείες και εμπιστευόμαστε στα μάτια και το νου μας, το σμίξιμο των χρωμάτων σε μία εικόνα. Απαραίτητη η προεγγραφή.
15/04, 17:00-18:00
Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

3. Yoga στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ

Αν θέλαμε να περιγράψουμε τη yoga με τρεις λέξεις, θα λέγαμε σωματική και πνευματική ευεξία. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών φυσικής αγωγής και μέσα από μια σειρά ασκήσεων και τεχνικών αναπνοής, ενδυναμώνουμε το σώμα μας, βελτιώνουμε την ισορροπία μας και ενισχύουμε την αυτοσυγκέντρωση και τη χαλάρωσή μας. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να φέρουν το δικό τους στρώμα yoga. Καθώς οι αθλητικές δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αλλάξουν τοποθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή τους (πιθανή μεταφορά δράσεων σε άλλο σημείο ή ακύρωσης λόγω καιρικών συνθηκών), μείνετε συντονισμένοι στο snfcc.org ή επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 216 8091000.
22/03, 18:00
Ξέφωτο, ΚΠΙΣΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟδυσσέας Ελύτης: Δέκα φορές που τα λόγια του έκαναν τον κόσμο μας λίγο πιο φωτεινό12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b