MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
17
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άλλο τι λέω: Το τραγούδι – έκπληξη της Τάμτα απέκτησε video clip

Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ για το “Άλλο τι λέω”, σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Teo Pouzbouris.

Monopoli Team

Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis”.

Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει.

Πρόκειται για το music video του τραγουδιού «Άλλο Τι Λέω», ένα κομμάτι «έκπληξη» σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Teo Pouzbouris, μια σπουδαία και ταυτόχρονα συγκινητική στιγμή στην 20χρονη πορεία της Τάμτα. Ένα κομμάτι σχεδόν αυτοβιογραφικό, που προτρέπει τον καθένα από εμάς να παρουσιάσει τον πραγματικό του εαυτό, ένα τραγούδι που υπόσχεται να εμπνεύσει και να συγκινήσει όποιον έχει ανάγκη να εκφραστεί και να δείξει όλες τις πτυχές του εαυτού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ελληνικοί δίσκοι που θα θυμόμαστε από το 202312.09.2018

Το Μusic video του «Άλλο Τι Λέω»

Το συγκινητικό, εσωστρεφές και με anime αναφορές βίντεο κλιπ επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Petros Aronis, ενώ το τραγούδι παρουσιάζεται live μέσα στο οπτικοακουστικό show της Τάμτα στο underground queer club SMUT – μια σειρά εμφανίσεων που έχουν προκαλέσει αίσθηση στην Αθηναϊκή νύχτα. Η επόμενη εμφάνιση της Τάμτα στο SMUT έχει οριστεί για την Παρασκευή 15 Μαρτίου, με περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων εισιτηρίων.

Το «Άλλο Τι Λέω» συμπεριλαμβάνεται στο album “Identity Crisis” που κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βρείτε το album “Identity Crisis” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Μουσικά Νέα
Όλα όσα θα δούμε στο Μέγαρο στην αρχή της νέας χρονιάς
Μουσικά Νέα
Βόλφγκανγκ Άμπλινγκερ-Σπερχάκε: Ένας ιδανικός Ηρώδης για τη «Σαλώμη» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Release Athens x SNF Nostos: Τρία ακόμη διεθνή acts μαζί με Gorillaz και David Byrne
Μουσικά Νέα
Cycle of 4ths: 4 μουσικά acts σε 4 διαφορετικούς χώρους της Αθήνας
Μουσικά Νέα
Το Cycle of 4ths επιστρέφει στην Αθήνα
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Η ΕΛΣΟΝ υποδέχεται τους Λεωνίδα Καβάκο και Τιμόθεο Γαβριηλίδη-Πέτριν
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
Μουσικά Νέα
Rod Stewart: Τα περιπετειώδη ‘80s και η “επίσημη” ερωμένη του
Μουσικά Νέα
Σοφία Βέμπο – Η φωνή που νίκησε τον φασισμό: Κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας
Μουσικά Νέα
Η Καμεράτα ερμηνεύει τον “Εσπερινό” του Μοντεβέρντι στο Μέγαρο