MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Ο Σώτηρης Κοντιζάς στο «Watch Next» της COSMOTE TV

Τον Σωτήρη Κοντιζά υποδέχεται απόψε η κινηματογραφική εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Monopoli Team

Τον Σωτήρη Κοντιζά υποδέχεται απόψε στις 20:00 (Παρασκευή 8/3, COSMOTE CINEMA 1HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV) η κινηματογραφική εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Λίγο πριν τη μεγάλη τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®, η οποία θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV (Κυριακή 10/3, 01:00, COSMOTE CINEMA OSCARS HD), ο αγαπητός σεφ, μιλά, με αφορμή την ιαπωνική καταγωγή του, για την πολλαπλή παρουσία της Ιαπωνίας στις φετινές υποψηφιότητες. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, αναφέρεται και στο πώς η κόρη του «βαφτίστηκε» από τον σκηνοθέτη ταινιών κινουμένων σχεδίων, Χαγιάο Μιγιαζάκι.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Ιωσηφίνα Γριβέα θα σχολιάσουν, όπως κάθε εβδομάδα, την κινηματογραφική επικαιρότητα, ενώ θα συζητήσουν για τα τελευταία προγνωστικά των ταινιών που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στα φετινά βραβεία.

Μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο του «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV.

H COSMOTE TV στον παλμό των OSCARS

H τηλεοπτική κάλυψη των μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς θα ξεκινήσει την Κυριακή 10/3 από τις 21:30 (COSMOTE CINEMA OSCARS HD & ταυτόχρονα στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube), μέσα από την ειδική εκπομπή «OSCARS’ Night». Ο οικοδεσπότης Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, μαζί με καλεσμένους από τον χώρο του θεάματος και της Τέχνης που θα βρίσκονται στο στούντιο της COSMOTE TV, θα σχολιάσουν τις υποψηφιότητες και θα κάνουν προβλέψεις για τους νικητές.

Παράλληλα, ο ανταποκριτής της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις θα μεταφέρει το κλίμα στους τηλεθεατές του «OSCARS’ Night», έως και λίγο πριν από την έναρξη της τελετής απονομής και θα καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν έξω από το Dolby Theater. Η COSMOTE TV για ακόμα μία χρονιά αποτελεί το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο που θα βρίσκεται στο «κόκκινο» χαλί του κορυφαίου κινηματογραφικού θεσμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Oscar: Η 96η τελετή απονομής ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b