MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Primer Music Festival: Ο Martin Garrix ξανά στην Αθήνα

Ο Martin Garrix επιστρέφει στην Αθήνα ως headliner της Κεντρικής Σκηνής της δεύτερης ημέρας του Primer Music Festival 2024.

Monopoli Team

Ο Martin Garrix επιστρέφει στην Αθήνα – ένας από τους νεότερους και πιο επιτυχημένους DJ’s/παραγωγούς της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής σκηνής θα εμφανιστεί στην Κεντρική Σκηνή του Primer Music Festival 2024.

Ο Garrix καθιέρωσε το όνομά του με την τεράστια επιτυχία “Animals” και έκτοτε έχει κατακτήσει τον κόσμο, κάνοντας headliners σε φεστιβάλ και συνεργαζόμενος με μεγάλα αστέρια. Έχει ψηφιστεί τέσσερις φορές ως ο Νο1 DJ στον κόσμο και έχει εδραιώσει τη θέση του ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς χορευτικής μουσικής.

To Primer, το απόλυτο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής στην Ελλάδα που έχει μέχρι στιγμής φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής, επιστρέφει για 5η χρονιά στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2024, μεγαλύτερο από ποτέ!

Εκτός του κλασικού open-air, main stage στην Πλατεία Νερού, φέτος προστίθεται ένα ακόμη venue, το Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do (Faliro Sports Pavilion), για να στεγάσει το Afterhours Stage (Σάββατο 7/9), ξεπερνώντας τις 20 ώρες μουσικής συνολικά.

Περίπου 20 είναι και οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στα decks του Primer τον επόμενο Σεπτέμβριο στην Αθήνα, για την απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικής, χορευτικής μουσικής της χρονιάς.

Η προπώληση ξεκινάει σήμερα με έναν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή. Τα EARLY BIRD tickets (GA και VIP access) παρέχουν πρόσβαση ολόκληρο το διήμερο (Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου) και στα 2 stages του Primer Music Festival.

Τι περιλαμβάνει τo early bird GA
* General Admission στο Main Stage το Σάββατο 7/9 & την Κυριακή 8/9
* General Admission στο Afterhours Stage το Σάββατο 7/9

Τι περιλαμβάνει τo early bird VIP
* Πρόσβαση στο VIP area του Main Stage το Σάββατο 7/9 & την Κυριακή 8/9
* Πρόσβαση στο VIP area του Afterhours Stage το Σάββατο 7/9

Περισσότερα από Μουσικά Νέα