MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Duran Sabbath: Οι Duran Duran “συνάντησαν” τους… Black Sabbath και το αποτέλεσμα έγινε viral

Ένα απολαυστικό mashup του “Rio” των Duran Duran και του “Paranoid” των Black Sabbath, φέρνει pop και metal ακόμα πιο κοντά.

Monopoli Team

Μέσα στον… ωκεανό των μουσικών mashups στο διαδίκτυο, καμιά φορά κάποια ξεχωρίζουν. Ήδη, το video που “παντρεύει” ηχητικά και οπτικά τους Duran Duran με τους Black Sabbath να… παίζουν επί σκηνής τα κλασικά τραγούδια “Rio” και “Paranoid”, έγινε viral.

Οι ίδιοι το ανέβασαν στους επίσημους λογαριασμούς τους, γράφοντας με χιούμορ “Who can we thank for capturing that secret gig many years ago??? – “Ποιον οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την καταγραφή αυτού του secret gig πριν πολλά χρόνια;”

Χθες μάλιστα, το “Paranoid” έφτασε το ένα δις (!) streams στο Spotify (καθόλου τυχαίο).

Και οι δύο μπάντες – που προέρχονται από το Birmingham – έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τραγούδια που έχουν γίνει anthems.

Ποτέ όμως δεν περιμέναμε αυτή την τόσο απρόσμενη σύμπραξη, που είναι άκρως απολαυστική.

Duran Duran θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο πλαίσιο του Release Athens, και αν κρίνουμε από την γνωστή αγάπη τους για τις διασκευές, ίσως μας επιφυλάξουν εκπλήξεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μεγαλύτεροι pop stars των διαχρονικών 80s, υπεύθυνοι για μερικά από τα πλέον μυθικά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών και εντυπωσιακά επίκαιροι μέχρι σήμερα, έρχονται στην Αθήνα για ένα φαντασμαγορικό show που δεν θέλει να χάσει κανείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease Athens 2024: Οι Duran Duran στην Αθήνα12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b