MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Only Murders in the Building: Ποιός ηθοποιός «εισβάλλει» στην τέταρτη σεζόν;

Ο κωμικός Kumail Nanjiani θα πρωταγωνιστήσει στην 4η σεζόν της επιτυχημένης σειράς μυστηρίου “Only Murders in the Building” στο Hulu, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety.

Monopoli Team

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Nanjiani θα ενσαρκώσει έναν ρόλο για τον οποίο οι ακριβείς λεπτομέρειες κρατούνται για την ώρα μυστικές. Σύμφωνα βέβαια με μια ανώνυμη πηγή ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί θα αποτελέσει αναπόσπαστο στοιχείο της έρευνας γι’ αυτή την σεζόν.

Ο Nanjiani έρχεται να προστεθεί στα νέα μέλη του καστ της 4ης σεζόν που έχουν ήδη ανακοινωθεί, τον Eugene Levy, την Eva Longoria και τη Molly Shannon.

Η Meryl Streep θα επαναλάβει επίσης τον ρόλο της Loretta Durkin από την 3η σεζόν, ενώ παραμένουν και οι βασικοί πρωταγωνιστές Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής για τη νέα σεζόν είναι ελάχιστες, πέρα από το γεγονός ότι είναι γνωστό ότι οι τρεις βασικοί χαρακτήρες θα ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες πριν επιστρέψουν στο εμβληματικό κτίριο της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ νέα πρωτότυπη σειρά «Shōgun», παραγωγής FX είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+12.09.2018

Η πρωτότυπη σειρά της 20th Television είναι γραμμένη από τους Steve Martin και John Hoffman, ενώ οι ίδιοι είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με την Selena Gomez, τον Martin Short και τους Dan Fogelman και Jess Rosenthal.

Ο ρόλος του Kumail Nanjiani στο “Only Murders in the Building” σηματοδοτεί την επιστροφή του ηθοποιού στο Hulu, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στη σειρά “Welcome to Chippendales” στο κανάλι, η οποία του χάρισε, μάλιστα, και μια υποψηφιότητα για Emmy. Είχε επίσης μια guest εμφάνιση στη σειρά του Hulu, “History of the World, Part II”.

Με πληροφορίες από Variety.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b