MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μαραθώνιος καινοτομίας από τον Δήμο Αθηναίων

Ο Μαραθώνιος Καινοτομίας απευθύνεται σε κάθε πολίτη που έχει ιδέες και προτάσεις για εφαρμογές και υπηρεσίες, που θα υποστηρίξουν τη συμμετοχική στρατηγική του Δήμου.

Monopoli Team

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει τη διοργάνωση του πρώτου Μαραθωνίου Καινοτομίας, Apps4Athens Hackathon, με επίκεντρο τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Αθήνας και εν γένει των πόλεων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν έξυπνες λύσεις, που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη των πόλεων και στις απαραίτητες δεξιότητες για την αντιμετώπιση προκλήσεων, μέσω της τεχνολογίας. Η δράση που υλοποιείται από τη ΔΑΕΜ Α.Ε. Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων, την παλαιότερη εταιρεία ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων και υποδομών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναμένεται να αποτελέσει έναν δυναμικό χώρο συνάντησης για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ550 “πράσινα” λεωφορεία έρχονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη12.09.2018

Ο Μαραθώνιος Καινοτομίας, Apps4Athens Hackathon, αποτελεί ένα ανοιχτό κάλεσμα συνεργασίας με την κοινότητα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της χώρας μας και απευθύνεται σε κάθε πολίτη που έχει ιδέες και προτάσεις για εφαρμογές και υπηρεσίες, που θα υποστηρίξουν τη συμμετοχική στρατηγική του Δήμου, για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων σε σημαντικούς και κρίσιμους τομείς.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b