MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Η Μαρία και η Ευγενία έστησαν το πρώτο «Community Club» στα Βόρεια Προάστια

Η Μαρία και η Ευγενία μιλούν για το πρωτότυπο project τους, που έχει στόχο να μας μυήσει σε μια μορφή «έξυπνης» ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης.

Monopoli Team

«Το Community Club, για εμάς, σημαίνει να φέρουμε ανθρώπους κοντά, να βελτιώσουμε τη ζωή τους και να τους παρουσιάσουμε εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας, μέσα από τους οποίους μπορούν να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Το Community Club είναι ένα μέρος για αυτο-ανάπτυξη και αυτο-θεραπεία, ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να κοινωνικοποιηθούν και να βρουν νέα χόμπι, πειραματιζόμενοι με βραδιές τέχνης, ανεξάρτητα από την εμπειρία και τις γνώσεις τους», λένε η Μαρία και η Ευγενία, τα κορίτσια που βρίσκονται πίσω από αυτή την πρωτότυπη λέσχη στα Βόρεια Προάστια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεσσαλονίκη: Το πρώτο «βρώσιμο» δάσος θα δημιουργηθεί στη Νεάπολη12.09.2018

Η Μαρία και η Ευγενία γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Μόσχα. Η Μαρία έχει Μεταπτυχιακό στην Ιστορία από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ και η Ευγενία Μεταπτυχιακό στις Πολιτικές Επιστήμες από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας. Η ζωή τα έφερε έτσι και πλέον και οι δύο έχουν «χτίσει» μια όμορφη οικογένεια στην Ελλάδα. Η ιδέα να δημιουργήσουν μια λέσχη, όπου οι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν και να κοινωνικοποιηθούν μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες, γεννήθηκε μετά την πανδημία του covid. «Προσέξαμε ότι πολλοί άνθρωποι ένιωθαν μοναξιά και χρειάζονταν απεγνωσμένα περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παράλληλα, καθώς είμαστε κάτοικοι των Βορείων Προαστίων, όπου η κοινωνικοποίηση γίνεται τις περισσότερες φορές σε εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και ταβέρνες, νιώσαμε ότι η ζωή μας ήταν περιορισμένη στην ίδια ρουτίνα, χωρίς χώρο για αυτό-ανάπτυξη και ενδιαφέρουσα κοινωνικοποίηση. Αισθανθήκαμε μια ασφυξία, ειδικά μετά από μια ζωή στη μεγάλη πόλη της Μόσχας».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b