MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Oscar 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μεγάλη βραδιά

Η 96η απονομή των Όσκαρ πλησιάζει…

Monopoli Team

Μετά από έναν χειμερινό καταιγισμό βραβείων – τα Emmy, οι Χρυσές Σφαίρες, τα Grammy – ο «παππούς» όλων, τα βραβεία Όσκαρ, είναι προ των πυλών.

Η 96η απονομή των Όσκαρ πλησιάζει και σύμφωνα με τα προγνωστικά η ταινία «Oppenheimer» -με 13 υποψηφιότητες- θα κάνει τη διαφορά, ωστόσο και άλλες ταινίες, όπως οι «Barbie», «Killers of the Flower Moon» και «Poor Things», του «δικού» μας Γιώργου Λάνθιμου, διεκδικούν το χρυσό… αγαλματάκι.

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή διοργάνωση:

Πότε είναι τα Όσκαρ;

Η απονομή των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Dolby Theatre, στο Λος Άντζελες. Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC.

Ποιος θα παρουσιάσει τα βραβεία;

Όλοι οι μεγάλοι νικητές της περσινής χρονιάς στην υποκριτική επιστρέφουν στη σκηνή για μια παράσταση-παράδοση, συμπεριλαμβανομένων των Brendan Fraser, Michelle Yeoh, Ke Huy Quan και Jamie Lee Curtis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOscars 2024: Ποιος ψηφίζει τελικά για τους υποψηφίους και με ποιον τρόπο;12.09.2018

Η ακαδημία ανακοίνωσε επίσης ότι οι συμπρωταγωνιστές του «Σημαδεμένου», Michelle Pfeiffer και Al Pacino, θα μοιράσουν επίσης βραβεία (δεν γνωρίζουμε αν θα είναι μαζί ή όχι). Άλλες διασημότητες που θα κοσμήσουν τη σκηνή του Dolby είναι οι Zendaya, Matthew McConaughey, Jessica Lange, Nicolas Cage, Mahershala Ali, Sam Rockwell και Luptia Nyong’o. Περισσότερα ονόματα θα αποκαλυφθούν όσο πλησιάζει η ημέρα των βραβείων.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b