MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θέατρο Αγγέλων Βήμα: Η Μάρα Δαρμουσλή θα είναι η νέα κυρία Παραντάιν

Η Μάρα Δαρμουσλή εντάσσεται στον θίασο της παράστασης «Υπόθεση Παραντάιν», που συνεχίζεται, στο Αγγέλων Βήμα, σε σκηνοθεσία Αλέξιου Κοτσώρη και διασκευή Μαργαρίτας Δαλαμάγκα-Καλογήρου.

Υπόθεση Παραντάιν
Monopoli Team

Από το Σάββατο 2 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 21:00, η Μάρα Δαρμουσλή θα είναι η νέα κυρία Παραντάιν στην ομώνυμη παράσταση «Υπόθεση Παραντάιν» που συνεχίζεται με αμείωτη επιτυχία στο Αγγέλων Βήμα.

Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1933 του Βρετανού συγγραφέα Robert Hichens και βάση της ομώνυμης βραβευμένης ταινίας του Alfred Hitchcock, που για πρώτη φορά γίνεται θεατρικό έργο από την Μαργαρίτα Δαλαμάγκα-Καλογήρου και ζωντανεύει στην σκηνή του θεάτρου Αγγέλων Βήμα σε σκηνοθεσία Αλέξιου Κοτσώρη.

Το έργο

Η γοητευτική κυρία Παραντάιν, ταπεινής καταγωγής και αμφιλεγόμενου παρελθόντος, κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον τυφλό σύζυγό της, έναν πλούσιο και σημαντικής κοινωνικής θέσης απόστρατο συνταγματάρχη και προβεβλημένο ήρωα πολέμου. Την υπεράσπισή της αναθέτει μετά από σύσταση του νομικού συμβούλου της στον συνεργάτη του, τον νέο, ραγδαία ανερχόμενο δικηγόρο αντιδικιών σερ Μάλκολμ Κην, γόνο ιστορικής νομικής οικογενείας, ο οποίος, αν και είναι σε έναν ευτυχισμένο γάμο με μια όμορφη και πνευματώδη γυναίκα, την Γκέη, καταλαμβάνεται αμέσως από τυφλό και μη ελεγχόμενο πάθος για την πελάτισσά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥπόθεση Παραντάιν, του Robert Hichens στο θέατρο Αγγέλων Βήμα12.09.2018

Η γενική αίσθηση είναι πως η κυρία Παραντάιν θα αθωωθεί, αφενός γιατί δεν φαίνεται να υπάρχουν αποδείξεις ενοχής της, αφετέρου γιατί ο δικηγόρος της έχει ήδη αποκτήσει την φήμη πως ποτέ δεν χάνει δίκη. Και, πράγματι, έτσι ξεκινά η «Υπόθεση Παραντάιν». Ο δικαστικός αγώνας, ωστόσο, με απρόβλεπτες συγκρούσεις και αποκαλύψεις, δεν εξελίσσεται όπως «γενικώς» αναμενόταν.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b