MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Trends: Που θα βρεις τα πιο διαχρονικά μοκασίνια της αγοράς;

Διότι τα μοκασίνια θα είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή

Monopoli Team

Η αλήθεια είναι πως τα μοκασίνια αποτελούν μια διαχρονική και κλασική επιλογή παπουτσιών εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ανάλογα με το ύφασμά τους κατατάσσονται σε χειμερινά ή ανοιξιάτικα, ενώ πλέον το χρώμα δεν μας περιορίζει. Τις προηγούμενες σεζόν είδαμε τα μοκασίνια -ή αλλιώς loafers- να κυριαρχούν στα trends σε σχέση με την μέχρι τώρα μέτρια αποδοχή τους από το ευρύ κοινό.

Οι chunky σόλες βοήθησαν σε αυτό κάνοντάς τα πιο cool και νεανικά, απομακρύνοντας την εικόνα που είχαν οι νέοι για αυτά. Πλέον όμως ήρθε ο καιρός τα κλασικά μοκασίνια να επανέλθουν και να κάτσουν αναπαυτικά στον θρόνο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShopping Alert: Οι τζιν σαλοπέτες που θα φοράς όλον τον χρόνο12.09.2018

Αυτή τη σεζόν και την επόμενη τα μοκασίνια με τη χαμηλή σόλα θα βρίσκονται παντού και θα φοριούνται με οτιδήποτε έχεις στη γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις από τώρα με χοντρές κάλτσες, καλσόν, mini φούστες, tailored φαρδιά παντελόνια ή ακόμα και παντελόνια φόρμας. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τις δικές μας στιλάτες επιλογές για να αποκτήσεις αυτά τα παπούτσια που θα φοράς από σήμερα μέχρι και το καλοκαίρι. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShopping Alert: Άνετα και στιλάτα – 5 παντελόνια φόρμας για να φορέσεις το 202412.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b